امیرارجمند:

جنتی اگر راست می‌گوید، اجازه دهند مخالفان حصر تجمع کنند

اردشیر امیرارجمند مشاور میرحسین موسوی معتقد است احمد جنتی هیچ جایگاه برای اظهارنظر درباره حصر ندارد و سخنان او بی اساس است.

 احمد جنتی دبیر شورای نگهبان روز شنبه ۴ بهمن، در «همایش ستاد دهه فجر» با اشاره به میرحسین موسوی و مهدی کروبی که از سال ۸۹ در حبس خانگی به سر می‌برند، با طرح این ادعا که مردم از بازداشت خانگی این افراد خوشحال هستند گفت: «اینکه ۴ آدم عوض هم پیدا شود که از این موضوع ناراحت باشند و آن را در تریبون‌های‌شان اعلام کنند ربطی به جامعه و نظام و ۷۸ میلیون ایرانی ندارد.»

اشاره جنتی به گسترش مطالبه رفع حصر و طرح آن از زبان کسانی نظیر علی مطهری، نماینده اصولگرای مجلس است که بارها حبس بدون حکم قضائی موسوی و کروبی را غیرقانونی خوانده است.

دبیر شورای نگهبان با بیان این که حصر جزو سیاست‌های کلی نظام است و نمی‌شود این سیاست کلی نظام را برداشت، خاطر نشان کرد: «فتنه مسئله جزئی نبود که بخواهیم از کنار آن بگذریم و باید تا آنجایی که توان است این مطلب را عریان بیان کنیم.»

اردشیر امیرارجمند، مشاور ارشد میرحسین موسوی در مورد اظهارات اخیر جنتی به رادیو فردا گفته است: معلوم نیست در کشور چه کسی مسئول چه کاری است. اگر شورای عالی امنیت ملی مسئول حصر است، پس بنابراین شورای عالی امنیت ملی باید در این زمینه پاسخگو باشد و آقای جنتی نمی تواند در این زمینه اظهار نظر بکند.

وی افزود: اما اگر حرف از سیاست های کلی نظام زده می شود باز هم این سیاست ها باید در جایی تدوین و تصویب شود. این سیاست های کلی از طریق مجمع تشخیص مصلحت نظام تهیه می شود و به تایید رهبری می رسد و تاکنون در سیاست های کلی نظام چنین موضوعی مطرح نبوده است.

امیرارجمند همچنین گفت: جای تعجب است که فردی مانند آقای جنتی چنین اظهار نظرهای خامی بکنند. بی اساس بودن این صحبت ها کاملا واضح و روشن است.

وی تصریح کرد: اگر آقای جنتی و امثال ایشان ادعا می کنند که حصر مساله مردمی است و مردم با آنها موافق هستند، خیلی ساده خواهد بود که اجازه بدهند کسانی که مخالف حصر هستند اجازه تجمع یا راهپیمایی داشته باشند. در آن صورت روشن می شود که آقای جنتی وامثال ایشان حق دارند یا دیگران.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله