به منظور بررسی سفر احمدی نژاد به جزیره ابوموسی صورت می گیرد

جلسه فوق العاده کشورهای شورای همکاری خلیج فارس در ابوظبی

واکنش های غیرمعمولی و عجیب کشورهای عربی حوزه خلیج فارس  به دیدار محمود احمدی نژاد رئیس دولت دهم از جزیره ابوموسی ادامه دارد.

در آخرین مورد یک منبع بلندپایه اماراتی روز جمعه  در گفتگو با العربیه اعلام کرد وزیران خارجه شورای همکاری به درخواست ابوظبی برای بررسی دیدار احمدی نژاد از جزیره ابوموسی نشست فوق العاده برگزار می کند.

ابوظبی سفر احمدی نژاد به این جزیره را ” تجاوز آشکار به حاکمیت امارات ” توصیف کرد.

مطبوعات امارات به شدت از این سفر انتقاد کردند ؛ روزنامه ” البیان ” در شماره امروز خود هدف احمدی نژاد از سفر به ابوموسی را صادر کردن بحران های داخلی این کشور به خارج توصیف کرده است.

روزنامه ” الاتحاد ” نیز در ادعایی بی اساس از این اقدام به شدت انتقاد کرد و آن را تجاوز آشکار به حاکمیت ملی امارات متحده عربی خواند.

تهران اما اقدام احمدی نژاد را مسئله ای داخلی توصیف کرد. حسین امیرعبداللهیان معاون امور عربی و آفریقا در وزارت خارجه ایران در یک گفتگوی مطبوعاتی گفت:« سفر رئیس جمهور به ابوموسی یک مسئله داخلی است و در چارچوب سفرهای استانی احمدی نژاد صورت گرفته است.»

عبداللطیف الزیانی دبیرکل شورای همکاری اقدام احمدی نژاد را ” تحریک آمیز و غیرمسئولانه ” خواند و مدعی شد  این اقدام با سیاست برقراری روابط خوب با همسیگان که در حال حاضر توسط شورای همکاری اجرا می شود ، تناقض دارد.

خاطرنشان می شود ضعف دیپلماسی کشورمان در سال های اخیر باعث شده اماراتی ها بر ادعای بی اساس خود بیشتر از گذشته تاکید کنند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله