جبهه پایداری رهبری اعتراض ها علیه روحانی را مدیریت می کند

دیگربان خبر داده است رسانه‌ها و تشکل‌های وابسته به «جبهه پایداری»٬ محمدتقی مصباح یزدی و سعید جلیلی حملات به حسن روحانی به خاطر گفتگوی تلفنی با باراک اوباما را آغاز کرده‌اند.

سایت «رجا نیوز» نزدیک به «جبهه پایداری» شامگاه جمعه (پنجم مهر) دقایقی پس از انتشار خبر گفتگوی روسای جمهوری ایران و آمریکا در یادداشتی حملات تندی متوجه حسن روحانی کرده است.

این سایت نوشته این اقدام روحانی «عجیب» و «بی‌فایده» بوده و رئیس جمهوری ایران باید درباره این مسئله توضیح دهد.

سایت «بی‌باک نیوز» وابسته به مصباح یزدی نیز با انتشار یادداشتی نوشته که «گفتگو با مقامات آمریکایی از عهده رهبران بی‌کفایت عربی هم بر می‌آید.»

این سایت افزوده است: «عده‌ای سعی دارند تا با برقراری ارتباط با آمریکا، مقدمات سازش با رژیم منحوس صهیونیستی را فراهم نمایند.»

سایت «تریبون مستضعفین» نزدیک به سعید جلیلی نیز نوشته که «نفس مذاکره امتیاز بزرگی بود که اوباما از حسن روحانی گرفت.»

این سایت از روحانی پرسیده که «در مقابل این امتیاز بزرگ، یعنی تحقق آرزوی آمریکا در مذاکره با ایران آن هم در سطح رئیس جمهور چه امتیازی گرفته‌اید؟ آیا اصلا امتیازی گرفته‌اید؟»

سایت «خیبر آنلاین» دیگر سایت محافظه‌کار نزدیک به جریان احمدی‌نژاد و مصباح یزدی نوشته که «رفتار عجیب و خارج از مسیر انقلابی روحانی موجی از ناراحتی را با خود همراه کرده است.»

این سایت پرسیده که روحانی «براساس کدام دلیل عقلی، به قول خودش دست به اقدامی زد که حاصل جمع آن صفر می‌شود؟ او باید توضیح دهد که عایدات این گفتگوی تلفنی برای انقلاب اسلامی چیست؟»

این سایت ادامه داده است: «چنین رفتار نسنجیده‌ای در هفته دفاع مقدس و آغاز ۸ سال جنگ تحمیلی توسط صدام و با حمایت مستقیم آمریکای جنایتکار، دارای چه پیغامی است؟»

«خیبر‌ آنلاین» در پایان یادداشت خود آورده «حسن روحانی باید بداند که امت انقلابی از این اقدام وی کاملا متاسف است و در انتظار پاسخ‌های قانع کننده او می‌ماند.»

گفتگوی تلفنی حسن روحانی با باراک اوباما بسیاری از نیرو‌های محافظه‌کار و نیرو‌های حزب‌الله فعال در شبکه‌های مجازی را دچار بهت و یاس کرده است.

رسانه‌های حامی محمود احمدی‌نژاد نیز خشم خود از برقراری این رابطه تلفنی پس از ۳۴ سال را پنهان نکرده‌اند.

محتوای این رسانه‌ها در چند روز اخیر نشان می‌دهد بحث اساسی آن‌ها این مسئله است که اگر قرار بر آغاز مذاکره با آمریکا بود٬ چرا آقای علی خامنه‌ای چنین اجازه‌ای را به محمود احمدی‌نژاد نداد.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله