رئیس‌جمهور، فردی فاقد اختیار در کشور است

جبهه ملی ایران: به انتخاب بین بد و بدتر تن نمی‌دهیم

ملی مذهبی _ شورای مرکزی جبهه ملی ایران، روز ۲۶ خرداد در بیانیه‌ای با تاکید بر اینکه «تحت هیچ شرایطی به انتخاب بین بد و بد تر تن نخواهد داد» اعلام کرد اعضای این تشکل در انتخابات «فرمایشی» ریاست جمهوری شرکت نمی‌کنند.

در بیانیه این تشکل سیاسی آمده است که در ساختار حکومت جمهوری اسلامی، رئیس‌جمهور، فردی فاقد اختیار در سیاست‌های کلان و مهم کشور بوده و یک «تدارکاتچی» بیشتر نیست.

شورای مرکزی جبهه ملی ایران با اشاره به روند تایید صلاحیت نامزدهای انتخابات از سوی «شورای نگهبان انتصابی»، ۶ نامزد تایید صلاحیت شده را «مهره های ناکارآمد و مردود شده حکومت و از مسببان بحران‌های عظیم موجود» در ایران نامید.

جبهه ملی ایران درباره کاندیداهای تایید صلاحیت شده در این انتخابات نوشته است همگی آن‌ها از مهره های ناکارآمد و مردود شده حکومت و از مسببان بحران‌های عظیم موجود در کشور بوده و برخی از آنان در نزد افکار عمومی متهم به انواع فساد هستند.

این سازمان سیاسی در بخش دیگری از بیانیه خود با اشاره به «سرکوب شدید تظاهرات و اعتراضات مسالمت‌آمیز» در جنبش «زن، زندگی، آزادی» اضافه کرده است: «نتیجه این رفتارها و نا کارآمدی‌های دولت‌ها در چند دهه گذشته پس از انقلاب، در انتخابات چند ماه پیش مجلس شورای اسلامی دیده شد که در آن مشارکت ناچیز حتی کمتر از ده در صد افراد واجد شرایط، به خوبی بی‌اعتمادی کامل افراد بیدار جامعه ما و فاصله عمیق مردم کشورمان را با حاکمیت جمهوری اسلامی نشان داد.»

جبهه ملی ایران در پایان بیانیه خود  شرکت در انتخابات رئیس جمهوری را تایید سیاست‌های غلط منتخبین حاکمیت در سال‌های گذشته و ادامه وضع رقت‌بار اجتماعی فعلی و تداوم یافتن آن دانسته و تاکید کرده است اعضای جبهه ملی ایران نمایشی که نام انتخابات بر آن نهاده‌اند شرکت نخواهند کرد و تحت هیچ شرایطی به انتخاب بین بد و بد تر تن نخواهند داد.

پیش از این نیز شماری از شخصیت‌های سیاسی، فعالان و نیز سازمان‌های مخالف جمهوری اسلامی، انتخابات در پیش رو را تحریم کرده‌اند.

ابوالفضل قدیانی، زندانی سیاسی پیشین و فعال سیاسی مخالف جمهوری اسلامی، با انتشار تحلیلی ، با اشاره به این‌که ادعای «بهبود تدریجی امور بدون تغییر نظام حاکم» ادعایی رسوا است، گفته تحریم این انتخابات نمایشی-فرمایشی، کنشی مدنی و موثر است و بسترساز کنشگری‌های آینده است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله