علی اکبر صالحی:

تهدیدهای اخیر اسرائیل را جدی می گیریم

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان این که ایران تهدیدهای تل آویو  را جدی می‌گیرد تاکید کرد که اسراییل در جایگاهی نیست که بخواهد تهدیداتش را عملی کند.

به گزارش ایسنا علی‌اکبر صالحی، در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اسرائیل  برای حمله به ایران اظهار کرد: کشور ما همواره بیدار و هوشیار است. ما هر تهدید جزیی را جدی می‌گیریم و آمادگی لازم را برای پاسخگویی به هر تهدیدی در خود ایجاد می‌کنیم اما این به این مفهوم نیست که این تهدیدها جدی باشد.

او افزود: وظیفه ما این است که تهدیدها را جدی بگیریم اما اسراییل در جایگاهی نیست که بخواهد چنین کاری کند. اگر واقعا می‌خواست چنین کاری کند، این قدر داد و فریاد نمی‌کرد و این اقدامات بیش‌تر جنبه‌ روانی و تبلیغاتی دارد.

خاطرنشن می شود برخی مقام های سیاسی نظامی جمهوری اسلامی اعتقاد دارند تهدیدهای اسرائیل علیه ایران صرفا جنگ روانی است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله