نماینده کرمانشاه اعتراض کرد:

تنها سه ساعت آب شرب برای برخي مناطق کرمانشاه

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی با اشاره به بحران آب در استان کرمانشاه، گفت: در برخی از مناطق شهر کرمانشاه روزی سه ساعت آب برای مردم وصل می شود و چنانچه وعده های داده شده به مردم محقق نشود، نمایندگان استان در مجلس از ابزارهای قانونی لازم در این زمینه استفاده خواهند کرد .

به گزارش آژانس خبری موکریان، سید سعید حیدری طیب نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کم آبی و بی آبی در استان کرمانشاه و حتی خود شهر کرمانشاه گفت: بحران آب در این استان جدی است و ما می بینیم که در برخی از مناطق شهر کرمانشاه مردم روزی حدود سه ساعت آب دارند و بقیه ساعات از نعمت آب بی بهره هستند. وی با تاکید بر ضرورت انتقال آب به شهر کرمانشاه گفت: بر اساس وعده مسئولین قرار است تا نیمه ماه مبارک رمضان آب سد گاو شان شهرستان کامیاران به کرمانشاه منتقل شود و این مشکل حل و فصل گردد. عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی با اشاره به مسئولیت وزیر نیرو در زمینه تامین آب شرب مردم تاکید کرد: چنانچه وعده های داده شده به مردم محقق نشود، نمایندگان استان در مجلس از ابزارهای قانونی لازم در این زمینه استفاده خواهند کرد و تلاش می کنند تا حق مردم استان احیا شود.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله