واکنش تند نتانیاهو به مواضع معتدل روحانی

تنها رویکرد موثر در قبال ایران فشار است

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل خواستارفشار  بیشتر علیه ایران شد.

نتانیاهو در جمعی متشکل از ۳۶ نماینده کنگره آمریکا که از اسرائیل دیدار می کنند، با اشاره به سخنان حسن روحانی که روز سه شنبه گفته بود که مسئله هسته ای ایران را نمی توان با فشار و تحریم حل کرد، گفت که برخلاف سخنان رئیس جمهوری ایران، تنها چیزی که در دو دهه گذشته در این زمینه موثر واقع شده، فشار بوده است و اکنون هم فقط فشار بیشتر تاثیر گذارخواهد بود.

خاطرنشان می شود نخست وزیر تندروی اسرائیل تمایل دارد پرونده هسته ای ایران به تحریم در برابر غذا یا حمله نظامی منجر شود.

نتانیاهو از انتخاب حسن روحانی به عنوان فردی با دیدگاه های معتدل در زمینه سیاست خارجی شدیدا عصبانی است.

رسانه های اسرائیلی از جمله هاآرتص بعد از انتخابات 24 خرداد گزارش داده بودند مقامات امنیتی تل آویو  از نتیجه انتخابات ایران شوکه شده اند.

محمود احمدی نژاد با ادبیات تند خود خدمت بزرگی به تندروها در آمریکا و اسرائیل کرد و پرونده ایران را روانه شورای امنیت کرد.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله