تعلیق پروازهای لوفت‌هانزا به تهران و بیروت تا آغاز سال آینده

تعلیق پروازهای لوفت‌هانزا و دو شرکت ترکیه‌ای به ایران

ملی مذهبی _  تشدید درگیری‌ها بین اسرائیل و حزب الله در لبنان و احتمال تسری تنش‌ها به مناطق بیشتر در خاورمیانه، بویژه با توجه به حمله موشکی ایران به اسرائیل و انتظارها برای دریافت پاسخ تلافی‌جویانه از سوی ارتش اسرائیل باعث شده تا شرکت‌های هواپیمایی جهان در پروازهای خود به منطقه و ایران بازنگری کنند. نگرانی‌ها از تشدید درگیری در خاورمیانه، خطوط هوایی بین‌المللی را بر آن داشته تا پروازهای خود به منطقه خاورمیانه را متوقف کنند یا مسیر خود را تغییر دهند تا به حریم هوایی این منطقه وارد نشوند.

گروه هواپیمایی لوفت‌هانزا اعلام کرد که با توجه به ادامه تنش و درگیری‌ها در خاورمیانه پروازهای این شرکت به تهران و بیروت تا اوایل سال آینده میلادی در تعلیق خواهند بود.

طبق اعلام این شرکت آلمانی پروازهای لوفت‌هانزا به تهران تا تاریخ ۳۱ ژانویه سال ۲۰۲۵ میلادی معلق خواهند ماند. این مسئله در مورد پروازهای لوفت‌هانزا به بیروت حتی تا ۲۸ فوریه سال ۲۰۲۵ صادق است.

این شرکت هواپیمایی تصریح کرد که پرواز‌های تهران تا ۳۱ ژانویه ۲۰۲۵ (۱۱ بهمن) به حالت تعلیق باقی می‌ماند و پرواز‌های بیروت تا ۲۸ فوریه ۲۰۲۵ (۹ اسفند) متوقف خواهد ماند.

شرکت‌های هواپیمایی سوئیس ایرلاینز (سوئیس)، آسترین ایرلاینز (اتریش)، بروسل ایرلاینز (بلژیک) و همچنین شرکت‌ هواپیمایی یورووینگز (آلمان) از شرکت‌های زیرمجموعه گروه هواپیمایی لوفت‌هانزا هستند.

پروازهای شرکت هواپیمایی ترکیه و پگاسوس به ایران تا یکم نوامبر 2024 در پی احتمال حمله رژیم صهیونیستی به تهران لغو شد.

به گزارش آناتولی، پگاسوس پروازهای خود به تهران، شیراز و اصفهان را تا یکم نوامبر لغو کرد.

بنابر اعلام رسانه‌های عبری زبان، ارتش رژیم صهیونیستی از زمان حمله انتقامی ایران به این رژیم در اکتبر آماده حمله گسترده به ایران با هماهنگی با امریکا است.

گفتنی است اخیرا کانال 12 رژیم صهیونیستی مدعی تکمیل تدارکات و آمادگی ارتش این رژیم برای حمله به ایران و احتمال انجام این حمله ظرف چند روز آینده شد.

ایران در پاسخ به ترور شهیدان اسماعیل هنیه و سید حسن نصرالله و جنایت های رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان، ده‌ها موشک به اراضی اشغالی شلیک کرد.

پیش از این نیز شرکت هواپیمایی لوفتهانزای آلمان تعلیق پروازها به بیروت و تهران را تا اوایل سال آتی تمدید کرد.

مطالب مرتبط

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

خبرگزاری فرانسه: دو فرانسوی زندانی در ایران به «جاسوسی برای موساد» متهم شده‌اند

جمهوری اسلامی دو شهروند فرانسوی زندانی را به "جاسوسی برای موساد" متهم کرد. سسیل کوهلر و ژاک پاریس به "توطئه برای براندازی نظام" و "فساد فی‌الارض" نیز متهم شده‌اند. این اتهامات می‌تواند مجازات اعدام در پی داشته باشد

تعداد کشته‌شدگان حملات ۱۲ روزه اسرائیل به ایران به ۹۳۵ نفر رسید

تصاویر ماهواره‌ای جدید از تاسیسات هسته‌ای «فردو» نشان‌دهنده تداوم فعالیت‌ها پیرامون دهانه‌های تهویه و سوراخ‌های ایجاد شده در جریان حملات هوایی آمریکا را نشان می‌دهند

مطالب پربازدید

مقاله