دستاورد نشست سران کشورهای مسلمان در مکه:

تعلیق عضویت سوریه در سازمان همکاری اسلامی

نشست ویژه سازمان همکاری اسلامی در مکه بامداد پنجشنبه با صدور بیانیه ای به کار خود پایان داد.

به گزارش مهر به نقل از شبکه الجزیره ، نشست ویژه سازمان همکاری اسلامی در مکه بامداد پنجشنبه با تعلیق عضویت سوریه در این سازمان به پایان رسید.

در بیانیه پایانی این نشست آمده است: در این نشست عضویت سوریه در سازمان همکاری اسلامی و همه دستگاه‌ها و موسسات مربوط به آن به حالت تعلیق درآمد.

در این بیانیه که منشور مکه برای همبستگی اسلامینام گرفت بر ضرورت توقف خونریزی‌ها در سوریه، حفظ وحدت و تمامیت ارضی سوریه واجازه به تیم‌های امدادرسانی تاکید شد.

بیانیه پایانی همچنین برخی پرونده‌ها مانند فلسطین و میانمار را مورد بررسی قرار داد و تاکید کرد: موضوع فلسطین موضوع اصلی امت اسلامی است و اسرائیل باید به قطعنامه‌های بین‌المللی برای بازگشت آوارگان، رفع محاصره نوار غزه گردن نهد.

در این بیانیه ضمن حمایت از عضویت فلسطین در سازمان ملل متحد، درباره موضوع میانمار نیز بر ضرورت اعزام کمتیه حقیقت یاب تاکید و سیاستهای خشن دولت میانمار علیه مسلمانان محکوم شد.

در این بیانیه بر حمایت‌ها از ملت‌های اسلامی به ویژه مردم سوریه و مقابله با فتنه میان مذاهب و بهره برداری سیاسی از آن و مبارزه با تروریسم تاکید شد.

این درحالی است که نزار مدنیوزیر مشاور دولت درامور خارجه عربستان از توافق برای ارجاع موضوع مسلمانان میانمار به مجمع عمومی سازمان ملل خبر داد.

از سوی دیگر شبکه المنار به نقل از اکمل الدین احسان اوغلو دبیر کل سازمان همکاری اسلامی بیان کرد: جامعه جهانی و دولت میانمار باید بدانند که یک میلیارد و نیم مسلمان حامی مسلمانان میانمار هستند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله