سید محمد خاتمی:

ترجیح می دهم مسجد جامعی در شورای شهر بماند

رئیس دولت اصلاحات با بیان اینکه ترجیح می‌دهم مسجدجامعی در شورای شهر بماند، اظهار داشت: هیچکس نباید از رئیس‌جمهور منتخب سهم‌خواهی کند.

به گزارش تسنیم، سیدمحمد خاتمی رئیس دولت اصلاحات در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اینطور گفته می‌شود که شما در پی سهم‌خواهی از رئیس‌جمهور منتخب هستید و نام بردن از احمد مسجدجامعی به عنوان وزیر ارشاد در همین راستاست. نظر شما چیست پاسخ داد: ابدا، بنده ترجیح می‌دهم مسجدجامعی در شورای شهر بماند.

وی در خصوص این سوال که پس چرا از وی به عنوان وزیر ارشاد نام بردید، گفت: گفتم دیگر. هیچکس نباید سهم‌خواهی کند و باید اجازه بدهند آقای روحانی هر کس را دلش می‌خواهد انتخاب کند.

رئیس دولت اصلاحات در پاسخ به این سوال که آیا به مراسم تحلیف دعوت شده‌اید و شرکت خواهید کرد، تصریح کرد: هنوز فرصت آن نرسیده و دیر نشده است.

خاطرنشان می شود پیش از این خاتمی در پاسخ به سئوال اصغر فرهادی از مسجد جامعی به عنوان بهترین گزینه برای تصدی پست وزارت ارشاد نام برده بود.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله