علی فضلی خبر داد

تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای برگزاری اردو‌های راهیان نور در سال ۱۳۹۲

علی فضلی٬ فرمانده قرارگاه مرکزی «راهیان نور» از تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای برگزاری این اردو‌ها در سال ۱۳۹۲ خبر داد.

به گزارش دیگربان  فضلی به  خبرگزاری بسیج گفته است: «با کمک دستگاه‌های فرهنگی و دولت ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار جهت اعزام کاروان، تامین تجهیزات و توسعه زیارتگاه‌های راهیان نور اختصاص یافته است.»

وی افزوده که «با همکاری دستگاه‌های اجرایی و ستاد راهیان نور امسال برای شش میلیون زائرمناطق عملیاتی برنامه‌ریزی شده است تا زائران راهیان نور از مناطق عملیاتی به راحتی بازدید کنند.»

فضلی در بخش دیگری از سخنان خود اعلام کرده که «با همکاری نیروی دریایی، ارتش و سپاه بازدید از مناطق عملیاتی راهیان نور دریایی نیز به مدت ۳ سال راه اندازی شده است.»

کاروان «راهیان نور» به گروه‌هایی گفته می‌شود که به منظور بازدید از مناطق عملیاتی جنگ هشت ساله ایران و عراق از نقاط مختلف ایران عازم این مناطق می‌شوند.

این کاروان‌ها توسط بسیج٬ سپاه و نهادهای وابسته به آن‌ها در موسسات مختلف از جمله ادارات و مراکز آموزشی سازمان داده می‌شوند.

کاروان‌های «راهیان نور» که برگزاری آن‌ها از ۱۵ سال پیش آغاز شده و همچنان ادامه دارد٬ تا کنون بیش از ۱۰۰ قربانی به همراه داشته است.

در اردو‌های «راهیان نور» به طور معمول کسانی شرکت داده می‌شوند که عضو بسیج یا نیرو‌های وابسته به سپاه نیستند.

در طول برگزاری این اردو‌ها تلاش می‌شود دانش‌‌آموزان و سایر شرکت کنندگان به طور افتخاری جذب نیرو‌های بسیج و نهاد‌های مرتبط با سپاه شوند.

از دیگر اهداف عمده برگزاری این اردو‌ها تلاش برای تربیت نیرو‌های وفادار به جمهوری اسلامی است و بسیاری از این نیرو‌ها از میان نوجوانان انتخاب می‌شوند.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله