پرونده سازی جدید برای مسعود پدرام فعال ملی-مذهبی

تبلیغ علیه نظام بعد از انتخابات 88

پرونده سازی بازجویان اطلاعات سپاه و فشار آن‌ها بر دادستانی تهران، مسعود پدرام عضو شورای فعالان ملی -مذهبی محبوس در بند ۳۵۰ زندان اوین را در معرض محکومیت جدیدی قرار داده است.

به گزارش  کلمه طی هفته جاری مسعود پدرام از بند ۳۵۰ زندان اوین به دادسرای اوین احضار شده و در شعبه چهارم بازپرسی و بر اساس گزارش بازجویان اطلاعات سپاه تفهیم اتهام و دفاع آخر نیز از وی اخذ شده است.

بر اساس این گزارش در پرونده جدید، مسعود پدرام به دلیل بیانیه‌های شورای فعالان ملی -مذهبی در حوادث پس از انتخابات ۸۸ متهم به تبلیغ علیه نظام شده است.

این نویسنده و پژوهشگر علوم سیاسی در آبان ماه سال ۹۰ با استناد به حکم سه سال حبس که ده سال پیش و در پی بازداشت فعالان ملی مذهبی در سال ۷۹صورت گرفت از سوی ماموران اطلاعات سپاه بازداشت و به بند ۳۵۰ زندان اوین منتقل شد.

لازم به ذکر است که بازجویی به نام «علی اوسط» که مسوول پرونده فعالان ملی -مذهبی در اطلاعات سپاه است و چندی پیش مزاحمت‌ها و فشارهای او بر خانواده علیرضا رجایی در نامه سرگشاده ابوالفضل قدیانی به رییس قوه قضاییه افشاء شد، مسوول پرونده سازی اخیر علیه مسعود پدرام نیز بوده تا از طریق تهدید این زندانی سیاسی شرایط حبس وی را دشوار‌تر سازد. علی اوسط چند روز پیش از بازداشت پدرام در سال گذشته ضمن احضار وی پیشنهاد کرده بود تا با اعلام استعفاء از فعالیت در شورای ملی-مذهبی‌ها خود را از تحمل زندان خلاص کند، که این پیشنهاد با مخالفت قاطع مسعود پدرام مواجه شده بود.

 

 

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله