مهدی سحرخیز عنوان کرد:

بی‌پاسخ گذاشتن درخواست مرخصی عیسی سحرخیز

فرزند عیسی سحرخیز گفت پس از گذشت ۳۸ ماه تاکنون با درخواست مرخصی پدرش موافقت نشده است.

به گزارش میزان خبر، مهدی سحرخیز در مورد نامه درخواست مرخصی گفت: “پدرم با وجود اینکه این نامه‌ها را بی‌فایده می‌داند به درخو است خدابخشی، معاون دادستان، اقدام به تنظیم نامه و طی کردن روال اداری آن نموده است، هر چند که تاکنون بار‌ها نامه‌های وی در کش و قوس میان زندان و دادستانی گم شده است.”

فرزند عیسی سحرخیز با اعلام اینکه مرخصی پس از گذشت ۳۸ ماه زندان بدیهی‌ترین حق یک زندانی است، افزود: “آقایان می‌گویند ایشان چون زندانی امنیتی هستند، مرخصی ماه رمضان و نوروز بهشون تعلق نمی‌گیرد، که امسال هم به‌‌ همان روال است درحالیکه این‌ها بهانه است و اصل اجرا نشدن قانون است که افراد خاص را مستثنی می‌کنند. ”

او افزود:”حکومت با این کار می‌خواهد سندسازی کند که در جمهوری اسلامی با زندانیان خوب برخورد می‌شود اگر نه ایشان خودشان می‌دانند که سیاستی که در موردشان اجرا می‌شود حصر بیمارستانی است.”

همچنین سحرخیز پیش‌تر در مورد اینکه در فرآیند حصر بیمارستانی و به دلیل نیاز به تداوم دریافت خدمات پزشکی ناچار به پرداخت هزینه‌های نگهبانان اعزامی از زندان شده‌اند نیز اعتراض کرده بود.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله