مخالفان رابطه با آمریکا تحرکات خود را افزایش داده اند

بیلبوردهای سئوال برانگیز ضد آمریکایی در سراسر تهران

در آستانه 13 آبان، پوسترها و بیلبورد های ضد امریکایی در مناطق مختلف و خیابان های اصلی پایتخت نصب شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، در این بیلبورد ها و پوستر ها از طراحی های مختلفی استفاده شده است و در اکثر آنها با استفاده از طرح ها و عبارات، صداقت امریکایی ها زیر سوال برده شده است.

در یکی از این طرح ها، تصویر چنگال یک پرنده شکاری به سوی دستی دراز شده است که نشان از نبود صداقت در یک طرف مذاکره می باشد.

زمینه این طراحی قرمز و در زیر آن به زبان انگلیسی عبارت ˈصداقت امریکاییˈ نوشته شده و در بالای عبارت نیز تصویر کاخ سفید نصب شده است.

در یکی دیگر از این تصاویر، نیمه چهره مردی خودکار به دست و در پشت یک میز کشیده شده که در کنارش سگی با پرچم امریکا قرار داد.

عبارت نوشته شده بر روی اکثر این پوستر ها ˈ صداقت امریکاییˈ است که به زبان انگلیسی نیز قید شده است.

پیام این عبارت در کنار تصاویر مختلف عمدتا نبود صداقت در بین دولتمردان امریکا است.

این پوستر ها و بیلبورد ها عمدتا بر روی پل های هوایی عابر پیاده و در و دیوارهای شهر تهران نصب شده که به ماهیت مذاکره با آمریکا و صادق نبودن آنان اشاره می کند.

در سال های گذشته در چنین مقطعی از زمان اقدام مشابهی انجام نشده بود و با توجه به روند اخیر مذاکرات ایران با 1+5 و آمریکا نصب این بیلبوردها وپوستر ها در شهر تهران ابهاماتی را ایجاد کرده است .

خاطرنشان می شود در هفته های اخیر هجمه مخالفان رابطه با آمریکا به دولت افزایش یافته است.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله