درخواست آیت الله امجد و همسران بشهید باکری و شهید همت از مهدی خزعلی

به اعتصاب غذایتان پایان دهید

آیت الله محمود امجد که هم اکنون در کربلا به سر می برد، در پیامی به مهدی خزعلی از وی خواسته است به اعتصاب غذای خود پایان دهد. همچنین خانواده های همت و باکری در پیامی از این زندانی سیاسی خواستند به اعتصاب غذایش پایان دهد. 

 به گزارش کلمه، آیت الله امجد در این پیام از این زندانی سیاسی خواسته است که برای رفع نگرانی خانواده به این اعتصاب غذا پایان دهد. وی همچنین از مسئولان خواسته است که به مهدی خزعلی مرخصی دهند تا در کنار خانواده خود باشد.

  همسر شهیدان باکری و همت نیز در پیام های جداگانه ای از مهدی خزعلی خواسته اند به اعتصاب غذای خود خاتمه دهد.

 مهدی خزعلی از نهم آبان ماه سال گذشته بازداشت و در بند ۲۰۹ زندان اوین در سلولی نمور و تاریک نگهداری می شود.

 به رغم حکم آزادی به قید وثیقه، تاکنون پرونده های دیگری برای این زندانی سیاسی تشکیل شده و ماموران وزارت اطلاعات مانع از آزادی وی شده اند.

 مهدی خزعلی با گذشت بیش از صد روز از اعتصاب غذای خود بیش از سی کیلو کاهش وزن داشته و با کاهش فشار خون و ضربان قلب مواجه بوده است.

 همسر این زندانی سیاسی با ابراز نگرانی شدید از وضعیت سلامت فرزندش از علما خواسته بود که سکوت خود را شکسته و به این ظلم پایان دهند.

 

متن پیام آیت الله امجد ا به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر خزعلی سلام علیکم

بنده از شما استدعا دارم به خاطر رضای خدا و رفع نگرانی از خانواده محترم و چشم به راهتان به اعتصاب غذای خود پایان دهید و از مسئولان مربوطه و من بید الامر تقاضا دارم به ایشان پس از پایان دادن به اعتصاب غذا برای مدتی مرخصی دهند تا در کنار خانوادشان باشند.

سلام مرا به حضرت آیت الله خزعلی برسانید.امید است که توجهی بفرماید.

از کربلای معلی دعا گوی همه شما

محمود امجد

متن  پیام  همسران شهید همت و باکری نیز به شرح زیر است:

به نام خداوند هستی بخش و مهربان

با سلام

برادر گرامی جناب آقای دکتر خزعلی عزیز، بسیجی خیبر

عزیزی که روز های بسیاری را با عزیزان شهیدمان همراه بوده اید و اکنون نیز بر میثاق خود با شهدا هستید و جان خود را بر کف دست گذاشته و خالصانه بدون طمع بر ثروت های باد آورده و تمنای قدرت های کذایی و دروغی دنیا مبارزه ای دیگر را شروع کرده اید.

از شما تمنا داریم به اعتصاب غذای خود پایان دهید و بیش از این اندوه را بر ما و فرزندان عزیزتان و همسر محترمتان روا مدارید.
و بگذارید در پیروزی که انشاءالله نزدیک باشد (أَلَیْسَ الصُّبْحُ بِقَرِیبٍ) شما عزیز را در کنار خود و همراه خود داشته باشیم.

خدانگهدارتان باشد
همسر شهید همت و همسر شهیدحمید باکری

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله