سخنگوی فراکسیون محیط ‌زیست مجلس:

بنزین غیر استاندارد عامل اصلی سونامی سرطان در ایران است

موید حسینی صدر٬ سخنگوی فراکسیون محیط ‌زیست و توسعه پایدار مجلس گفته که عامل «سونامی سرطان» در ایران نتیجه مصرف «بنزین غیراستاندارد و گاز به عنوان سوخت» است.

به گزارش دیگربان آقای حسینی صدر روز سه‌شنبه (۲۹ بهمن) به سایت «خانه ملت» گفته «تولید بنزین در پتروشیمی‌ها که از تجهیزات لازم برای این مهم برخوردار نیستند عامل اصلی آلودگی هوا است.»

وی افروده «در بنزینی که در پتروشیمی‌ها تولید می‌شود ۸ برابر ترکیبات آروماتیک همچون بنزن، تولوئن و زایلین وجود دارد که این‌ها در افزایش آلودگی هوا نقش اساسی دارند.»

به گفته وی «در بنزین تولید شده در پتروشیمی‌ها گوگرد نیز به مقدار زیادی وجود دارد که این باعث تولید SO2 و باران‌های اسیدی می‌شود.»

۱۸ تیر ماه امسال نیز یوسف رشیدی٬ مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرده بود وزارت نفت از از ترکیبات سرطان‌زا به عنوان افزودنی سوخت استفاده می‌کند.

این در حالی است که وزارت نفت چندی پیش به درخواست رئیس سازمان محیط زیست مبنی بر توقف تولید بنزین‌ در پتروشیمی‌ها پاسخ منفی داده است.

مرکز تحقیقات سرطان در سال ۱۳۹۰ اعلام کرده سرطان در ایران رشدی ۱۸۱ درصدی داشته و سازمان بهداشت جهانی گزارش کرده ایران دارای بالا‌ترین میزان شیوع سرطان در خاورمیانه است.

از آلودگی هوا٬ کود‌های شیمیایی وارداتی از چین و پارازیت‌ها به عنوان سه عامل اصلی شیوع سرطان در ایران نام برده می‌شود.

۲۴ آذر ماه سال گذشته نیز یحیی رحیم‌صفوی٬ مشاور ارشد علی خامنه‌ای با «عجیب» توصیف کردن افزایش بیماری‌های صعب‌العلاج در ایران٬ خواستار آغاز تحقیقاتی در این‌باره شده بود.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله