بشار اسد اسرائیل را تهدید کرد

رئیس جمهوری سوریه هشدار داده است که اگر اسرائیل بار دیگر علیه کشورش دست به حمله هوایی بزند، با واکنش نظامی مواجه خواهد شد.

سوریه تاکنون سه حمله هوایی در حوالی دمشق و نقاط دیگر را به ارتش اسرائیل نسبت داده است که بنا بر گزارش ها، اهداف بمباران شده محموله های موشکی ایران و سوریه برای گروه حزب الله لبنان بودند.

به گزارش بی بی سی رئیس جمهوری سوریه در یک مصاحبه اختصاصی با شبکه تلویزیونی حزب الله لبنان گفته است که برای به راه انداختن جبهه دیگری علیه سوریه در بلندی های جولان “فشار مردمی” وجود دارد.

او گفت: “برای باز کردن جبهه مقاومت جدیدی در جولان فشار مردمی جدی وجود دارد.”

بلندی‌های جولان بخشی از خاک سوریه است که در جنگ شش روزه اعراب و اسرائیل در سال ١٩٦٧ به اشغال اسرائیل درآمد و مانع اصلی بر سر توافق صلح بین دو کشور محسوب می‌شود. اسرائیل این منطقه استراتژیک را بخشی از خاک خود اعلام کرده است.

بشار اسد همچنین گفت که روسیه به فروش تسلیحات به سوریه متعهد است و به بخشی از تعهداتش در این زمینه عمل کرده، اما صراحتا تایید نکرد کرد که روسیه سیستم های دفاع هوایی پیشرفته اس-۳۰۰ را در اختیار سوریه قرار داده باشد.

اسرائیل هشدار داده است که چنین تسلیحات پیشرفته ضدهوایی را خطری علیه امنیت ملی خود می داند.

بشار اسد گفت: “به تمام توافق هایی که با روسیه بر سر پیمانهای تسلیحاتی داریم عمل خواهد شد و به بخشی از آن تاکنون عمل شده است. ما و روس ها به اجرای این پیمان ها ادامه خواهیم داد.”

موشک‌های اس – ٣٠٠ از انواع تسلیحات پیشرفته ضدهوایی ساخت روسیه است و پیشتر گفته شده بود که دولت این کشور تحت فشار ایالات متحده و اسرائیل، از تحویل این تسلیحات به سوریه منصرف شده است اما بعدا مقامات روسی اجرای قرارداد فروش آن به سوریه را تایید کردند.

 

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله