بزرگداشت یاد منوچهر داورپناه فعال سیاسی – صنفی ملی – مذهبی در فومن

مراسم پنجمین سال درگذشت مرحوم منوجهر داورپناه در فومن برگزار شد.

به گزارش ملی – مذهبی مردم قدرشناس فومن و دوستان و آشنایان مرحوم منوچهر داورپناه در پنجمین سالگرد درگذشت وی یاد او را با برگزاری مراسمی در یکی از مساجد فومن گرامی داشتند.

منوچهر داورپناه از فعالان سیاسی دهه شصت بود که به تلاش های خود برای ساختن زندگی بهتر برای مردم جامعه اش در دهه های بعد نیز ادامه داد. وی توزیع کننده نشریه ایران فردا در فومن و از فعالان ملی – مذهبی دلسوز و مهربانی بود که به علت خلق و خو و منش والا و مردمی اش مورد احترام خاص مردم شهرش قرار داشت.

منوچهر داورپناه با محرومیت از مشاغل مختلف، به حرفه های گوناگونی از جمله ماهی فروشی و رانندگی ماشین های سواری کرایه بین شهری روی آورد و از تجربه فعالیت سیاسی به فعالیت و تجربه حرکات مدنی – صنفی نیز پای گذاشت.

 وی در سالهای پایانی عمر کوتاه اما پربارش فرد مورد اعتماد و نماینده هم صنفی های خود بود.

داورپناه پس از گذران یک دوران کوتاه مدت بیماری به علت کاستی های بیمارستانی، در تهران درگذشت. تشییع جنازه وی با حضور گسترده مردم فومن ، دوستان و همفکران و نیز هم صنفی هایش برگزار شد.

جمعه گذشته نیز پس از سالها هنوز یاد و خاطره اش تازه بود و خانواده و آشنایانش با برگزاری مراسم یادبودی خصایل نیکوی اخلاقی و مهربانی های وی را مرور کردند و پس از پنج سال باز نم اشکی چهره هر آنکه وی را می شناخت خیس کرد.

سایت ملی – مذهبی یاد وی را گرامی می دارد و برای خانواده و دوستان و آشنایانش آرزوی موفقیت و تداوم مشی و منش وی را دارد.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله