سناتور آمریکایی:

بر اثر حملات هواپیماهای بی سرنشین تا کنون نزدیک به پنج هزار نفر کشته‌ شده اند

یک سناتور آمریکایی می گوید حدود ۴ هزار و هفتصد نفر شامل تعدادی غیرنظامی بر اثر حملات هواپیماهای بی سرنشین آمریکایی کشته شده اند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه سناتور جمهوری خواه لیندسی گراهام که موافق حملات هواپیماهای بی سرنشین است با اعلام این مطلب گفت برخی افراد کشته شده از مقام های ارشد القاعده بوده اند.

 به گزارش رادیوفردا،این نخستین بار است که یک سناتور به اعلام تعداد دقیق کشته شدگانی می پردازد که بر اثر حملات هواپیماهای بی سرنشین آمریکایی جان باخته اند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله