جمال شورجه به جمع توهین‌کنندگان به سینما‌گران پیوست:

برخی سینماگران زیر چتر الیزابت قرار دارند

جمال شورجه از سینماگران نزدیک به حاکمیت می‌گوید مخالفان تغییر نام «خانه سینما»٬ «عده‌ای از اهالی روشنفکرنمای اپوزیسیون‌گرای» سینما هستند که «دولتی و حکومتی بودن» را «عار و ننگ» می‌دانند.

آقای شورجه که یکی از اعضای هیات هفت نفره اصلاح اساسنامه خانه سینما است٬ این اظهارات را روز جمعه (۱۸ اسفندماه) در گفتگو با خبرگزاری محافظه‌کار فارس مطرح کرده است.

به گزارش دیگربان،خانه سینما که یک نهاد صنفی است و حدود ۲۰ سال سابقه فعالیت و بیش از پنج هزار عضو دارد.

وزارت ارشاد ۱۳ دی‌ماه ۱۳۹۰ به بهانه انجام نشدن «تشریفات قانونی مربوط به تأسیس مؤسسات فرهنگی و هنری و اقدامات غیر‌قانونی بعدی» این خانه را تعطیل کرده است.

در تازه‌ترین تلاش‌ها برای بازگشایی این نهاد صنفی، شماری از سینماگران حکومتی عضو شورای بازنگری اساسنامه خانه سینما، می‌خواهند نام خانه سینما را به «خانه سینمای جمهوری اسلامی ایران» تغییر دهند.

اعضای خانه سینما با این تصمیم مخالف هستند٬ اما شورجه آن‌ها را زیر سوال برده و گفته «خانه‌ای که منحل شد قاعدتا هیات مدیره و نماینده‌ای ندارد

هیات مدیره خانه سینما می‌گوید این خانه زیر نظر وزارت ارشاد و بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی فعالیت می‌کند و به همین دلیل نیازی به اضافه شدن نام جمهوری اسلامی نیست.

جمال شورجه که از طراحان اصلی این تغییر نام است٬ مخالفان را «قلم به مزدخورهای معلوم‌الحال» نامیده که «زیر چتر دولت فخیمه انگلیس یاکاخ الیزه و الیزابت هستند

وی افزوده است: «عده‌ای از همین شاه‌نشین‌ها تمام رگ و پی وجودشان، خانواده‌شان و ویلاهای شمال و خانه‌های آنچنانی شهرک غرب و دفا‌تر جردن به بالایشان از این حکومت و نظام بالا رفته اما عار و ننگ دارند که آثار آن‌ها دولتی عنوان شود

شورجه ادعا کرده که «غالب همین شاه‌نشین‌ها با دمپایی و کفش کتانی وارد سینما شدند حالا بروید به زندگی‌هایشان نگاه کنیدببنید سر به فلک می‌کشد

وی درباره میزان آنچه «همراهی» خانه سینما با نظام نامیده نیز اظهار کرده است: «این همراهی باید به حدی باشد که دشمن همچون رعد و صاعقه و زلزال از هر فیلمی که توسط اعضای این خانه ساخته می‌شود تنش بلرزد و واهمه داشته باشد»

شورجه افزوده یکی دیگر از موارد اختلاف میان هیات اصلاح اساسنامه و هیات مدیره خانه سینما این است که اعضای هیات مدیره که قرار است «سکان کشتی خانه را به دست گیرند و آن را هدایت کنند باید از سوی مراجع ذیصلاح مورد تایید قرار گیرند

به گفته وی «پشت پرده سیاسی و اخلاقی هر یک از افراد خانه برای مراجع ذیصلاح روشن و شفاف است

روز گذشته (پنج‌شنبه٬ ۱۷ اسفندماه) هیات مدیره خانه سینما در نامه‌ای به محمود احمدی‌نژاد به رفتار مدیریت سازمان سینمایی اعتراض و اعلام کرد تا زمانی که جواد شمقدری٬ معاونت امور سینمایی وزارت ارشاد است٬ امیدی به بازگشایی خانه سینما نیست.

شمقدری نیز موافق اضافه شدن «جمهوری اسلامی ایران» به نام خانه سینما است.

وی علت موافقت خود را جلوگیری از «سوء‌استفاده بعضی مجامع بین‌المللی و اپوزیسیون برانداز خارج‌نشین» اعلام کرده است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله