احمدی نژاد پیش از سفر به پکن

برای عبور از بحران جهانی پیشنهاداتی داریم!

محمود احمدي‌نژاد پيش از ترك تهران به مقصد پكن در تشريح اهداف سفر چهار روزه خود به چين، با يادآوري اين‌كه سفر ما به چين با دو هدف صورت مي‌گيرد،گفت: «هدف اول از اين سفر شركت در اجلاس سران سازمان همكاري‌هاي شانگهاي است كه در اين سازمان شش كشور عضو هستند و چندين كشور به عنوان ناظر در اين اجلاس شركت مي‌كنند.»

وی با بيان اين‌كه ايران همكاري‌هاي گسترده‌اي با اعضاي اين اجلاس در موضوعات مختلف دارد، افزود: در هفت سال اخير منهاي يك اجلاس در اجلاس سران در سطح رييس‌جمهور شركت كرديم و زمينه‌‌هاي فراواني براي همكاري بين كشورهاي عضو اين اجلاس وجود دارد و ما نيز در اجلاس پيشنهاداتي را براي عبور از تحولات جاري و بحران اقتصادي موجود در جهان داريم.

رييس‌ دولت دهم  هدف ديگر از اين سفر را در قالب سفر دوجانبه به چين عنوان كرد و گفت:‌ از گذشته ما رابطه خوبي با چين داشتيم و حجم تجارت بين دو كشور بالا است و اكنون شريك اصلي تجارت خارجي جمهوري اسلامي ايران محسوب مي‌شود و ما به دعوت رييس‌جمهور چين به اين كشور سفر مي‌كنيم و موضوعات مهمي در دستور كار مقامات دو كشور است و توافق‌نامه‌هاي جديدي نيز بين مقامات دو كشور براي گسترش همكاري‌ها در جريان اين سفر در موضوعات مختلف به امضاء خواهد رسيد.

وي گفت: تقريبا با اكثر روساي جمهورشركت‌كننده در اجلاس ديدار مي‌كنيم با ايرانيان مقيم چين ديدار خواهيم داشت،‌ با اساتيد، دانشجويان و دانشمندان چين نيز در دانشگاه پكن ديدار و گفت‌وگو خواهيم كرد.

اظهارات محمود احمدی نژاد در حالی مطرح می شود که ایران خود هم اکنون در بحران اقتصادی به سر می برد.  بازار  ارز و سکه و قمیت مواد غذایی از دستان دولت خارج شده است و بر تعداد بیکاران روز به روز افزوده می شود.

 

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله