با گرفتن مالیات از برخی نهادها می توان کسری بودجه را تامین کرد

یک کارشناس ارشد اقتصادی گفت: یکسری از نهادها پرداخت مالیات فرار کرده اند و دولت هم توانایی گرفتن این مالیات را ندارد.

حسین راغفر، کارشناس ارشد اقتصادی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا در رابطه با این که با توجه به کاهش قیمت نفت وضعیت اقتصادی کشور در سال آینده وضعیت اقتصادی چگونه خواهد شد؟، اظهار داشت: در اقتصاد کشور منابع قابل توجهی وجود دارد که دولت باید با استفاده از برنامه ریزی مشخص از آن ها استفاده کند.

 وی افزود: براساس گفته دولتمردان بین 60تا80هزار میلیارد تومان مالیات وصول وجود دارد که مبلغ هنگفتی است، البته نهاد هایی هم هستند که باید مالیات بدهند که به نوعی از پرداخت مالیات فرار کرده اند و دولت هم توانایی گرفتن این مالیات را ندارد.

راغفر خاطر نشان کرد: با گرفتن این ارقام می توان کسری درآمد های نفتی را جبران کرد اما نه برنامه ریزی خاصی وجود دارد و نه توان گرفتن این مالیات ها را داریم!

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله