اظهارات انتخاباتی باهنر:

با صدتار موی خانم‌ها هم مشکل ندارم اما حد آن را عرف تعییین می‌کند

عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان می گوید دولت 500 هزار میلیارد تومان به مردم بدهکار است.

به گزارش خبرآنلاین، محمدرضا باهنر نایب رییس مجلس پیش از ظهر امروز در جمع طیفی از اصولگرایان شیراز در پاسخ به سوالی درباره نامه محرمانه اش به رهبر انقلاب و احتمال پیروزی میرحسین موسوی در انتخابات سال 88، گفت: اولا نامه محرمانه بوده است، ثانیا این حداقل وظیفه مشاورین و افراد مورد اعتماد رهبری می باشد. من در آن نامه از احتمالات سخن گفتم و طبیعی است که باید برای احتمالات برنامه داشت.

وی با بیان اینکه برنامه کاندیداها باید با کارنامه آنها تطابق داشته باشد، خاطرنشان ساخت: برنامه منهای کارنامه‌ای که توسط کاندیداها ارائه می‌شود نوعی عوام فریبی است.

نایب رییس مجلس ادامه داد: اصلا قرار نیست هرکسی رییس جمهور شود هر فردی را که پسندید او وزیر شود، شرایط تعیین وزرا دو طرف دارد، یک طرف دولت و یک طرف مجلس.

اهم اظهارات عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان در ادامه می آید:

* به شدت معتقد به آزادی بیان و آزادی پس از بیان هستم مشروط به اینکه براندازی نباشد.

*دولت 500 هزار میلیارد تومان به مردم بدهکار است و رییس جمهور بعدی باید در چنین شرایطی دولت تشکیل دهد.

*سفرهای استانی را به عنوان ملاقات با مردم به عنوان ولی نعمت آنها ادامه می دهم. اما معتقد به ضرورت تصمیم گیری برای هر استان در همان استان نیستم.

*حداقل یک چهارم تورم مربوط به مسکن مهر است، انشاالله باید هر قسمت کشور و هر استان در زمینه ای که پتانسیل مربوطه را دارد قطب شود مثلا استان فارس می تواند قطب دانشگاهی کشور باشد.

*اگر بخواهیم یارانه 250 هزار تومانی بدهیم معنی اش این است که قیمت حامل‌های انرژی از جمله بنزین بیش از 7 تا 8 برابر شود. آقایانی که چنین شعارهایی را می دهند دنبال این هستند که 250 هزار تومان بدهند و حداقل 400 هزار تومان از جیب دیگر مردم بردارند.

*مسئولین امنیتی کشور فرض را بر این بگذارند که اتفاقی ممکن است بیفتد اما تحلیل من این است که امکان شکل گیری فتنه جدیدی نیست. و بزرگتر از بعضی‌ها هم نتوانستند در فرایند برگزاری انتخابات دخالت کنند و مثلا انتخابات را یک روز دیرتر برگزار کند.

* با یک تاری موی خانم ها مشکل نداریم، با چندتار موی خانم‌ها هم مشکل نداریم، با بیش از صدتار موی خانم‌ها هم مشکل نداریم مشروط به اینکه به ناهنجاری نرسند و حد آن را عرف تعیین می کند.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله