هیات نمایندگان پارلمان اروپا

با بازنگری در مورد اعدام مجرمان مواد مخدر موافق هستم

هیات نمایندگان پارلمان اروپا در جریان سفر خود به تهران، روز سه شنبه با مقامات شورای حقوق بشر ایران دیدار کرد.

در این جلسه که با حضور محمد جواد لاریجانی برگزار شد، دو طرف راجع به مسایل مختلف حقوق بشری از جمله رفع حصر میرحسین موسوی و مهدی کروبی و همچنین درباره مجازات اعدام گفتگو کردند.

به گزارش عر ایران به نقل از یورونیوز لاریجانی به خبرنگار یورونیوز گفت: «من شخصا فکر می کنم که باید اعمال مجازات اعدام برای جرایم مرتبط با مواد مخدر مورد بازنگری قرار گیرد و با تلاش های مشترک جمعی برای مقابله با قاچاق مواد مخدر جایگزین شود. بویژه جامعه اروپا می تواند بخشی از این همکاری و فعالیت جمعی باشد.»

تارجا کرونبرگ، نماینده فنلاندی پارلمان اروپا نیز گفت: «فکر می کنم ایرانی ها این احساس را دارند که در قضاوت رفتار آنها برخورد دوگانه صورت می گیرد و در برخی مسایل که در کشورهای دیگر هم اتفاق می افتد مورد انتقاد واقع می شوند. ما تلاش می کنیم آنها را قانع کنیم که اجرای مجازات اعدام را در سایر کشورها از جمله چین و آمریکا هم مورد انتقاد قرار می دهیم.»

لاریجانی در این دیدار همچنین ابراز امیدواری کرد که موسوی و کروبی از اتهامات مبرا شوند، وی همچنین تاکید کرد در صورتی که دستگاه قضایی آنها را گناهکار بداند، باید به مجازات برسند.

این در حالی است که به رغم درخواست موسوی و کروبی برای محاکمه در دادگاه قوه قضائیه برای این دو رهبر جنبش سبز دادگاهی برگزار نکرده و بدون هیچ حکمی در حصر به سر می برند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله