عراقچی با اشاره به احتمال توافق:

باید مطمئن شویم زیاده خواهی در کار نخواهد بود

 سید عباس عراقجی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای در روز دوم مذاکرات پیش از آغاز مذاکره در جمع خبرنگاران ایرانی حاضر شد و گفت: ملاقات مختصر با آمریکا داشتیم ممکن است اگر لازم باشد ادامه یابد.

به گزارش مهر  وی افزود: ساعت 9 صبح جلسه با خانم اشتون برگزار می شود.ما با طرف مقابل مجددا وارد بحث در مورد مفاهیم شدیم و باید به اشتراکات برسیم.

معاون وزیر خارجه ادامه داد: نحوه عملکرد طرف مقابل باعث شده سوء تفاهم هایی ایجاد شود.

عراقچی خاطر نشان کرد: برای رفع سوء تفاهم ها باید اطمینان حاصل کنیم که طرف مقابل با یک صدای واحد در مذاکرات شرکت می کند و زیاده خواهی در کار نخواهد بود و هر توافقی شود مجدد بحث ها باز نمی شود و توافق شود اصولی که مورد توافق مردم ایران است در مذاکرات رعایت می شود.

وی تاکید کرد: مذاکرات صبح امروز درباره مفاهیم مذاکراتی ادامه می یابد امیدواریم هیأت ایرانی بعد از جلسه اول به این جمع بندی برسد که ورود مجدد به موارد محتوایی شروع شود.

معاون وزیر خارجه افزود: امروز صبح خانم اشتون به نمایندگی از همه هیأت ها با آقای ظریف مذاکره می کند، مذاکره امروز بین آقای ظریف و اشتون است و خانم اشتون به نمایندگی از 6 کشور با ظریف مذاکره می کند.

عراقچی در پایان گفت: هنوز تصمیم نگرفته ایم راجع به چه متنی و چگونه مذاکره کنیم و ما هنوز وارد فاز جدی مذاکراتی در خصوص متن نشده ایم.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است