مدیرکل امور انتخابات شورای نگهبان

باید از ورود فتنه‌گران ۸۸ زیر پوشش‌های جدید به ارکان نظام جلوگیری شود

مدیرکل امور انتخابات شورای نگهبان گفت: باید از ورود فتنه‌گران ۸۸ زیر پوشش‌های جدید به ارکان نظام جلوگیری شود.

به گزارش  خبرگزاری تسنیم از کرمان، علیرضا نیلچی در جمع ناظران و سرپرستان شورای نگهبان در خانه شهر کرمان، اظهار کرد: در استان کرمان یک هزار و 400 شعبه اخذ رای و پنج هزار ناظر وجود دارد.

مدیرکل امور انتخابات شورای نگهبان، به انتخابات اخیر ریاست جمهوری در ایران اشاره کرد و گفت: انتخابات ایران یکی از سالم‌ترین انتخابات در جهان است و حتی دشمنان انقلاب نیز در 24 خرداد به این امر اقرار کردند.

نیلچی،  بدون اشاره به نظارت استصوابی انتخابات ایران را نماد کامل مردم سالاری دینی عنوان کرد و افزود: ناظران شورای نگهبان باید برای انتخابات مجالس خبرگان و شورای اسلامی آمادگی کامل داشته باشند.

وی آرامش سیاسی بعد از انتخابات ریاست جمهوری 24 خرداد را نشانه بلوغ سیاسی مردم و مسئولان عنوان کرد و گفت: تبریک به نامزد پیروز نشانه بلوغ سیاسی بزرگان سیاسی در ایران است.

مدیرکل امور انتخابات شورای نگهبان، با ادعای دروغ بزرگ تقلب در انتخابات سال 88 تاکید کرد: در این انتخابات دروغ‌ها و ادعاهای تقلب دشمنان داخلی و خارجی در سال 88 برملا شد و باید از ورود فتنه‌گران 88 زیر پوشش‌های جدید به ارکان نظام جلوگیری شود.

نیلچی، با اشاره به تهدیدهای پیش رو خاطرنشان کرد: عدم تحقق نیازهای مردم توسط دولت جدید، سبب ایجاد سرخوردگی در مردم می‌شود و نباید گذاشت جریان‌های سیاسی مطرود از ظرفیت‌های مردم استفاده ابزاری کنند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله