بانوی بلوچ اهل سنت شهردار شهر سرباز شد

در حالی که عدم انتصاب هموطنان ایرانی در اقلیت های قومی و مذهبی باعث اعتراض فعالان مدنی و سیاسی دموکراسیخواه ایرانی شده یک سایت خبری گزارش داده یک بانوی بلوچ اهل سنت به عنوان شهردار شهر سرباز منصوب شده است.

ﺧﺎﻧﻢ ﻣﻬﻨﺪﺱ ﺳﺎﻣﯿﻪ ﺑﻠﻮﭼﺰﻫﯽ ﮐﻪ دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ از دانشگاه علوم تحقیقات تهران میباشد، توسط اعضای شورای شهر کلات شهرستان سرباز در جنوب بلوچستان به عنوان ﺍﻭﻟﯿﻦ بانوی بلوچ به مقام شهرداری این شهر منصوب شد.

سایت تیاب در این باره می نویسد :«انتخاب یک شهردار زن به خودی خود یک رویداد بسیار نادر در ایران است ، اما انتخاب یک شهردار زن از اقلیت قومی و مذهبی بلوچ و اهل سنت ، بی سابقه است.»

شهردار شهر سرباز در گفتگوی اختصاصی با پاپایا گفته است : «بنده برخودلازم میدانم با توجه به حقوق مسلم خود در اصل بیست و یکم قانون اساسی به دنبال احقاق حقوق از دست رفته زنان این قشر همیشه قربانی باشم تا به خودباوری برسند.»

خانم سامیه بلوچزهی ادامه داده است :«امید به آنکه با این حرکت که یک زنگ استارت برای تمام زنان نواخته شده زنان بیشتری در اجتماع ایفای نقش کنند. امیدوارم شرایطی فراهم شود که نقش کمرنگ زنان در جامعه که به صورت جدی محسوس است همگام با برادرانشان در ساختن بنیادهای اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی پررنگ شود.»

خاطرنشان می شود مشارکت اقلیت های قومی و مذهبی در مدیریت کشور یکی از خواسته های اصلی جنبش دموکراسیخواهی ایران در طول سال های اخیر بوده است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله