صبح امروز رخ داد

بازداشت تعدادی از دراویش گنابادی مقابل زندان اوین

تعدادی از دراویش گنابادی صبح امروز مقابل زندان اوین توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند.

به گزارش سایت مجذوبان نور، در جو امنیتی و حضور نیروهای امنیتی و لباس شخصی، تعدادی از دراویش گنابادی در مقابل زندان اوین توسط نیروهای امنیتی بازداشت شدند. هنوز از تعداد دقیق بازداشت شدگان اطلاعی در دست نیست.

بر اساس این گزارش، تمامی مسیرهای رفت و آمد به زندان اوین به خصوص زیر پل یادگار امام ، زیر پل شهید چمران و جلو درب زندان اوین از شب گذشته توسط مامورین امنیتی زیر نظر بوده و از ابتدای صبح امروز نیروهای گارد ویژه در مقابل زندان اوین مستقر شده اند.

دراویش گنابادی برای حمایت از وکلای دراویش و سایر دراویش زندانی که بیش از ۳۵ روز است در سلول‌های انفرادی و اعتصاب غذا به سر می برند اعلام کرده‌ بودند که با ساک و وسایل خود در ساعت ۱۰ روز سوم اسفند، در جلوی زندان اوین حضور خواهند یافت و آماده هستند که مانند وکلا و سایر دراویش زندانی، دستگیر و راهی زندان شوند.

 

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله