هاشمی رفسنجانی:

این نظام بدون انتخاب مردم اعتباری پیدا نمی‌کند

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام مدعی شد : انقلابی که امام (ره) طراحی و رهبری کردند، عاری از هرگونه خشونت بود و هیچ‌گاه در برنامه‌ریزی ایشان فعالیت‌های خشن وجود نداشت.

به گزارش ایلنا، هاشمی رفسنجانی عصر امروز در مراسم افتتاح همایش بین‌المللی جهان عاری از خشونت در اندیشه‌ آیت الله خمینی گفت : در این نظام همه امور از قبیل انتخاب رهبری، رئیس جمهور، مجلس شورای اسلامی و کابینه دولت به شکل مستقیم و غیرمستقیم توسط مردم انتخاب می‌شود و این نظام بدون انتخاب مردم اعتباری پیدا نمی‌کند.

وی ادامه داد: پیامبر اکرم (ص) به حضرت علی(ع) گفت شما می‌توانید ولی باشید اما باید مردم شما را بپسندند چرا که واقعاً رأی‌گیری و خواست مردم اصل معتبری است.

هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه در این دوره عده‌ای خارج از دین اسلام عمل و حق‌الناس را ضایع می‌کنند، افزود: نباید این کار را به حساب اسلام گذاشت، این کار تعدی به حقوق مردم است و خدا عادل و در عدالتش یک ذره خلل وارد نمی‌شود.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ابراز نگرانی از جنایات گروه‌های افراطی به ویژه داعش افزود: داعش بلیه‌ای است که به آسانی نظیرش را در تاریخ نمی‌توانیم پیدا کنیم که متأسفانه رسانه‌های غربی از آن به عنوان دولت اسلامی نام می‌برند و آبروی اسلام و مسلمانان را خدشه دار کرده است.

وی ایران را امن‌ترین کشور منطقه و دنیا توصیف کرد و افزود: امنیت ایران به خاطر مردمی است که راه و زندگی حکومتی خویش را انتخاب کردند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان اظهار امیدواری کرد که بزودی شاهد جهانی آرام و بدون خشونت باشیم و با کشورهای مسلمان و غیر مسلمان ارتباط خوبی داشته باشیم.

 

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله