واکنش مسوول وزارت بهداشت به خبر نقش "پارازیت" در سقط جنین:

این حرف ها گنده گویی است!

علی گورانی کارشناس اداره بهداشت پرتوها در وزارت بهداشت در خصوص خبر افزايش سقط جنين بر اثر پارازيت ماهواره ها گفت: عوامل زیادی در سقط جنین می تواند موثر باشد از جمله بهداشت محیط، بهداشت آب ، مواد غذایی عوامل فیزیولوژیکی، استرس و بیماری های زمینه ای که هركدام مي توانند در كنار هم اين عارضه را تشديد مي كنند ولي اينكه پارازيت در اين زمينه موثر است را هيچ مرجع علمي تاكنون اثبات نكرده است.

یک مقام مسئول در وزارت بهداشت مدعی شد: هیچ مستندات علمی نداریم و بدون منابع علمی نمی توان اظهار نظر کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، علی گورانی کارشناس اداره بهداشت پرتوها در وزارت بهداشت در خصوص خبر افزايش سقط جنين بر اثر پارازيت ماهواره ها گفت: عوامل زیادی در سقط جنین می تواند موثر باشد از جمله بهداشت محیط، بهداشت آب ، مواد غذایی عوامل فیزیولوژیکی، استرس و بیماری های زمینه ای که هركدام مي توانند در كنار هم اين عارضه را تشديد مي كنند ولي اينكه پارازيت در اين زمينه موثر است را هيچ مرجع علمي تاكنون اثبات نكرده است.

اين مهندس پرتو شناسي پزشكي ميزان تشعشعات و امواجي كه به بدن انسان مي رسد را اينگونه تشريح كرد: 85 درصد از تشعشعات از محیط طبیعی مانند خورشيد و .. دریافت می شود. می ماند 15 درصد موارد غير طبيعي که 50 درصد از این عدد باقیمانده تشعشعاتی است که از امور پزشکی می گیریم. بقيه موارد کوچکی است که محاسبه آن در طیف عظیم انرژی کار دقیق علمی می خواهد.

گورانی در ادامه گفت: انرژی آنتی سیگنال ماهواره آنقدر پایین است كه نمی تواند باعث سقط جنین شود بلکه برای سقط جنین گاهی چندین عامل در کنار هم می تواند آسیب رسان باشد. بنابراین این که گفته شده پارازیت ها باعث سقط جنین می شود باید گفت که هیچ مستندات این چنینی نداریم و بدون اثبات علمی و منابع علمی نمی توان اظهار نظر کرد و این صحبت ها گنده گویی و غیر علمی است.

این ادعاها در حالی است که بسیاری از کارشناسانان مستقل از بالارفتن آمار سقط جنین،نازایی و دیگر بیماری ها طی چند سال اخیر اظهار تعجب کرده و یکی از دلایل اصلی آن را، آلودگی محیطی ناشی از پارازیت های ماهواره ای اعلام میکنند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله