نخست وزیر افراطی اسرائیل:

ایران با تبریک عید می خواهد افکار عمومی جهان را برای تولید بمب اتم منحرف کند

بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر تندروی  اسرائیل با رد پیام تبریک سال نوی یهودیان که به وسیله مقام های ایرانی در شبکه های اجتماعی منتشر شده، این اقدام را تلاشی برای منحرف کردن افکار عمومی در جهان از ادامه غنی سازی هسته ای در این کشور عنوان کرده است.

آقای نتانیاهو همچنین در بیانیه ای که شنبه منتشر شد، از جامعه جهانی خواسته است تا فشار بر ایران را افزایش دهد.

به گزارش بی بی سی  نتانیاهو گفت: “تحت تاثیر پیام تبریک رژیمی که همین هفته گذشته اسرائیل را تهدید به نابودی کرد، قرار نگرفته ام.”

محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران چهارشنبه گذشته در پیامی که در شبکه اجتماعی توییتر منتشر کرد، فرا رسیدن روش هشنه، سال نوی یهودیان را تبریک گفت.

یکی از کاربران توییتر که از سیاستمداران اهل کالیفرنیا و فرزند نانسی پلوسی، رهبر اقلیت دموکرات مجلس نمایندگان آمریکاست، در پاسخ به این پیام از ایران خواسته بود به انکار هولوکاست پایان دهد.

آقای ظریف در پاسخ به این کاربر، نوشت: “ایران هیچ گاه آن را انکار نکرده است. آن که گفته می شد آن را انکار کرده، رفته است. سال نو مبارک.”

در حالی که صحت پیام تبریک مشابهی که گفته می شد به وسیله حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران در توییتر منتشر شده، رد شده است، اما آقای ظریف شخصا اصالت پیام تبریک منتسب به خود را تایید کرده است.

آقای ظریف همچنین متن یکی از مصاحبه های خود را در شبکه اجتماعی فیس بوک به اشتراک گذاشته که در آن کشتار یهودیان در جنگ جهانی دوم را محکوم کرده است.

وزیر امور خارجه ایران به خبرگزاری تسنیم گفت: ” کشتار یهودیان به دست نازی‌ها و کشتار و سرکوب فلسطینی ها توسط صهیونیست ها را محکوم می کنیم.”

محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری سابق ایران سوال هایی را درباره نسل کشی یهودیان به وسیله آلمان نازی در طول جنگ جهانی دوم مطرح کرده بود.

بنیامین نتانیاهو که خواهان اقدام شدیدتر  علیه برنامه اتمی ایران است، در بیانیه خود نوشت: “رژیم ایران باید صرفا بر اساس کردارش مورد قضاوت بگیرد و نه بر اساس تبریکاتش.”

به ادعای   نتانیاهو، حکومت ایران همچنان به غنی سازی اورانیوم ادامه می دهد و قصد دارد یک راکتور آب سنگین بسازد که هدفش تولید تسلیحات اتمی برای تهدید اسرائیل و همه جهان است.

ایران بر صلح آمیز بودن برنامه اتمی خود تاکید دارد و نظامی بودن ماهیت آن را رد می کند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله