توصیه رهبر جمهوری اسلامی به نمایندگان

اگر دولت گفت «های» شما نگویید «هوی»

نماینده تهران در مجلس نهم با اشاره به تاکید رهبر جمهوری اسلامی بر لزوم تعامل میان دولت و مجلس گفت:‌«جمعی از روسای کمیسیون‌ها 15 فروردین سال جاری به خدمت مقام معظم رهبری رسیدند. ایشان طی سخنانی فرمودند کلوخ انداز را پاداش سنگ است ولی اگر کسی کلوخ انداخت مجلس نباید سنگ بیاندازد که این اختصاص به زمان فعلی دارد.»

به گزارش مهر، حسین نجابت شب گذشته در برنامه “دیروز، امروز، فردا” در خصوص اینکه چرا با وجود تصویب قوانین مهم و اثرگذاری مانند هدفمندی یارانه‌ها شیرینی اجرای این طرح ها به کام مردم تلخ می شود، گفت: «قانون هدفمندی یارانه‌ها سهم تاثیر زیادی بر دیگر بخش‌ها دارد. متاسفانه کامل اجرا نشدن برخی قوانین شیرینی اجرای طرح‌‌ها را تلخ می‌کند یعنی یک تعامل سازنده میان مجلس و دولت شکل نمی گیرد تا مشکل قوانین مشخص شود.»

وی با ابراز امیدواری نسبت به موفق بودن مرحله دوم طرح هدفمندی یارانه‌ها گفت: متاسفانه در گام اول اجرای هدفمندی یارانه‌ها تعامل مثبتی میان مجلس و دولت شکل نگرفت تا تمام ابعاد مرحله اول با موفقیت اجرا شود. امیدوارم این هماهنگی در مرحله دوم شکل بگیرد.

نجابت همچنین با اشاره به تصویب قوانین اقتصادی در مجلس هشتم گفت: «مجلس تلاش کرد با تصویب قوانینی مانند کسب و کار روند بوروکراتیک موجود در سیستم اداری را برای تولیدکنندگان از بین ببرد و تسهیلات خوبی به تولیدکنندگان اعطا کند.»

وی همچنین به تصویب قانون حمایت از تولیدات داخلی در مجلس اشاره کرد و گفت: ما قبل از آنکه رهبر معظم انقلاب امسال را به تولید ملی نامگذاری کند بخش کمی از این قانون را تصویب کرده بودیم اما بعد از فرمایشات ایشان با سرعت بیشتری این قانون به تصویب رسید.

نماینده  تهران در مجلس نهم با نحوه تعامل مجالس هفتم و هشتم در خصوص تعامل با دولت اشاره کرد و گفت: مجالس هفتم و هشتم دارای بدنه اصولگرا بودند اما دو رویکرد متفاوت در خصوص تعامل با دولت داشتند در مجلس هفتم بیشترین تمایل بر این بود که اختلافات با دولت در حوزه دیپلماسی و گفتگو حل شود و حتی برخی اوقات مجلس شرح صدر هم به خرج داد. در عین اینکه بر مواضع خود محکم هم ایستادگی کرد اما در مجلس هشتم بیشتر بحث‌ها با دولت به رسانه‌ها منتقل شد که بنده این را ناشی از استقلال مجلس نمی‌دانم و رویکرد درستی هم نیست.

نجابت با اشاره به تاکید آقای خامنه‌ای به لزوم تعامل میان دولت و مجلس گفت:‌جمعی از روسای کمیسیون‌ها 15 فروردین سال جاری به خدمت مقام معظم رهبری رسیدند. ایشان طی سخنانی فرمودند کلوخ انداز را پاداشش سنگ است ولی اگر کسی کلوخ انداخت مجلس نباید سنگ بیاندازد که این اختصاص به زمان فعلی دارد. ایشان همچنین فرمودند جواب های هوی است اما اگر کسی های انجام داد شما نباید هوی کنید.

وی همچنین تاکید کرد: حتی در آخر آن جلسه حجت‌الاسلام مصباحی مقدم از رهبر معظم انقلاب سوال کردند که آیا شما به طرف مقابل (دولت)‌ هم گفته‌اید که سنگ یا کلوخ نیاندازد، که رهبر معظم انقلاب فرمودند ما به آنها می‌گوییم که کلوخ نیاندازند ولی اگر انداختند هم شما جواب ندهید.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله