شرط وزیر اطلاعات برای بازگشت اعضای مجاهدین

اگر دستشان به خون انسانی آلوده نیست می‌توانند به کشور بازگردند

محمود علوی٬ وزیر اطلاعات تخلیه پایگاه «اشرف» را به مردم ایران و عراق تبریک گفت و افزود اعضای سازمان مجاهدین «اگر دستشان به خون انسانی آلوده نیست» می‌توانند به کشور بازگردند.

به گزارش دیگربان آقای علوی روز پنج‌شنبه (۲۱ شهریورماه) این اظهارات را در جمع خبرنگاران بیان کرده و پایگاه اشرف را مانند «خانه عنکبوت٬ سست و ضعیف» معرفی کرده است.

به گفته وی «آنهایی که فریب این گروهک مزدور و جنایتکار را خوردند و سال‌ها زندگی را در دربدری، آوارگی و حصر فکری تجربه کردند اکنون به عقل خود مراجعه کنند و در صورتی که دست آن‌ها به خون انسانی آلوده نیست از گذشت ملت ایران استفاده کنند و به آغوش ملت مسلمان ایران بازگردند.»

وزیر اطلاعات افزوده است که «شعله‌های خشم ملت عراق زبانه کشید و سرنوشت مزدوران گمراه و منافق را تبدیل به خاکستر کرد.»

وی با تبریک «اقدام قهرمانانه مردم عراق در نابودی و فروپاشی» قرارگاه اشرف اظهار کرده که «اراده ملت مظلوم عراق در مرحله اول ماشین جنگی عاریتی این گمراهان را از کار انداخت و در مرحله دوم عناصر موثر این گروهک را از بین برد و بساط آن‌ها را جمع کرد و به زباله‌دان تاریخ انداخت.»

۱۰ شهریورماه گروهی به نام «انتفاضه شعبانیه» به کمپ اشرف حمله کردند که در اثر آن دست‌کم ۵۰ عضو سازمان مجاهدین خلق کشته شدند.

علی سعیدی٬ نماینده علی خامنه‌ای در سپاه پاسداران هم با استقبال از خروج اعضای سازمان مجاهدین خلق از «کمپ اشرف» گفته که «مردم عراق انتقام تاریخی خود را از جریان نفاق گرفتند.»

خاطرنشان می شود با انتقال 40 نفر از اعضای این پادگان به کمپ لیبرتی عملا پادگان اشرف در اختیار ارتش عراق قرار گرفت.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله