یک مقام مسئول در نیروهای مسلح

اگر آتش جنگ شعله ور شود امارات نخستین قربانی است

یک مقام مسئول در نیروهای مسلح با اشاره به اظهارات اخیر رییس پلیس امارات درخصوص ایران گفت: مایه تأسف است که سیاست‌های دفاعی و امنیتی امارات را پلیس این کشور تعیین می‌کند.

به گزارش فارس، یک مقام مسئول در نیروهای مسلح در پاسخ به اظهارات رئیس پلیس امارات مبنی بر اینکه “اگر امارات به دنبال جنگ بود، تر و خشک و همه چیز سه جزیره را با هم می‌سوزاند”، گفت: موضوع جزایر سه‌گانه و تعلق قطعی آن به ایران موضوعی نیست که رئیس پلیس امارات بخواهد برای آن تعیین تکلیف کند و اگر آتشی از سوی بدخواهان شعله‌ور شود قبل از هر چیزی کشور امارات دچار آسیب‌های جدی خواهد شد.

وی افزود: مایه تأسف است که سیاست‌های دفاعی و امنیتی امارات را پلیس این کشور تعیین می‌کند، توصیه ما این است که ایشان به فکر امنیت داخلی امارات باشد تا اظهار نظر پیرامون اینگونه امور.

این مقام دفاعی تأکید کرد: البته مقامات سیاسی این کشور باید جلوی اینگونه اظهارات غیردوستانه و جنگ‌طلبانه را بگیرند.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است