شبکه‌های خبری بین‌المللی با انتشار ویدئو مدعی شدند:

انهدام یک هواپیمای ایرانی بر فراز فرودگاه دمشق

برخی از شبکه‌های خبری بین‌المللی از جمله الجزیره با انتشار ویدئویی مدعی شدند هواپیمایی متعلق به جمهوری اسلامی که گفته می‌شود حامل سلاح بوده است بر فراز فرودگاه دمشق درحالی که قصد فرود داشت منهدم شدهاست.بر اساس این گزارش ها این هواپیماایرانی متعلق به شرکت ماهان بر فراز فرودگاه دمشق مورد اصابت موشک های ارتش آزاد قرار گرفته و منفجر شده است.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، تصاویری که تلویزیون العربیه از لحظه اصابت موشک به این هواپیما پخش کرده، هواپیمای ایرانی را درحال فرود بر باند فرودگاه نشان می دهد که ناگهان دچار حریق می شود.

الجزیره نیز با تایید این خبر، تصاویری از انهدام هواپیمای باربری منتشر کرده اما سفارت ایران در سوریه این خبر را تکذیب می کند.

بر اساس این تصاویر، هواپیمای مذکور ظاهرا غیر نظامی و مخصوص باربری است اما منابع مخالفان سوریه اعلام کرده اند که این هواپیما در حال انتقال اسلحه برای رژیم اسد بوده است.

منابع سوری همچنین می گویند که به دلیل وجود مهمات در این هواپیما، صدای انفجار و نور حاصل از آن تا کیلومترها دورتر شنیده و دیده شده است.

بر اساس این گزارش این هواپیمای باربری ایرانی پس از ردیابی توسط ارتش آزاد سوریه هنگام فرود در فرودگاه دمشق مورد اصابت چند موشک قرار گرفت و منهدم شد.

منابع ارتش آزاد می گویند پس از اصابت این هواپیما، آتش سوزی بزرگی در محوطه فرودگاه دمشق به وقوع پیوست.

با این وجود و درحالی که شبکه های عربی تصاویر انهدام این هواپیما را منتشر کرده اند، مقامات ایرانی این خبر را تکذیب می کنند.سفارت ایران در دمشق خبر انفجار یک هواپیمای جمهوری اسلامی را در فرودگاه دمشق تکذیب کرد.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله