انصراف مالزی از سرمایه‌گذاری در پالایشگاه ایران

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی از انصراف مالزی از طرح توسعه پالایشگاه مایعات گازی خبرداد. این در حالی است که ۴۰ درصد سهام پالایشگاه مایعات گازی پارس پتروفیلد شیراز در اختیار مالزی است.

به گزارش مهر، علیرضا ضیغمی روز سه شنبه در نشستی با خبرنگاران این خبر را اعلام کرد.

بر اساس این گزارش، در شرایطی ضیغمی از انصراف سهامداران پالایشگاه پتروفیلد شیراز خبر داد که در حال حاضر ۴۰ درصد سهام این پالایشگاه در اختیار مالزی، ۴۰ درصد دیگر در اختیار شرکت توسعه صنایع پالایش نفت و مابقی سهام در اختیار شرکت سرمایه گذاری ایران است.

برای ساخت پالایشگاه ۱۲۰ هزار بشکه ای پتروفیلد پارس به ۸۰۰ میلیون یورو سرمایه نیاز است که هم اکنون عملیات اجرایی این طرح حدود ۱۰ درصد پیشرفت دارد.

به دلیل عدم تخصیص منابع مالی از صندوق توسعه ملی به پالایشگاه ستاره خلیج فارس و آناهیتا، آقای ضیغمی تاکید کرد که باید به دنبال سرمایه گذار داخلی و خارجی بود.

مالزی به تحریم کنندگان نفت ایران می پیوندد

چند هفته پیش شرکت «پتروناس» وابسته به دولت مالزی اعلام کرد در راستای تحریم‌های آمریکا علیه ایران همه نفت وارداتی خود از ایران را از ماه آوریل قطع خواهد کرد.

یک مقام شرکت نفت پتروناس مالزی گفته بود: شرکت نفت پتروناس همه نفت وارداتی خود از ایران را از ماه آوریل قطع خواهد کرد و به لیست تحریم کنندگان نفت ایران می‌پیوندد.

این مقام شرکت نفت پتروناس همچنین گفت: ما قصد داریم همه نفت وارداتی خود از ایران را متوقف کنیم و درحال حاضر به دنبال گزینه‌های جایگزین آن هستیم.

بر اساس گزارش‌ها، شرکت نفت پتروناس روزانه ۵۰ تا ۶۰ هزار بشکه نفت از ایران وارد می‌کند و از لحاظ آماری جزء واردکنندگان متوسط نفت ایران است.

این مقام شرکت پتروناس گفت: شرکت ما براساس دو قرارداد با شرکت نفت ایران از این کشور نفت می‌خرد که یکی از این قراردادها تجدید نخواهد شد.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله