سردار نقدی:

انتظار کاهش بودجه بسیج را نداشتیم!

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه انتظار کاهش بودجه این سازمان از سوی دولت را نداشتیم، از اقدام دولت تدبیر و امید در ارائه به موقع لایحه بودجه سال 1393 به مجلس قدردانی کرد.

محمد رضا نقدی در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سئوال که بودجه بسیج در لایحه بودجه سال 93 نسبت به سال گذشته کاهش یافته است آیا رایزنی با مقامات دولتی و مجلس برای افزایش این بودجه صورت داده اید یا خیر، اظهار کرد: ما با مسئولان دولتی در این خصوص صحبت کردیم و چنین انتظاری برای کاهش بودجه بسیج نداشتیم منتهی ما وظایف خود را به هر حال انجام می دهیم.

وی با ادعای اینکه بسیج متکی به پول نیست، افزود: هر چقدر که بودجه به بسیج بدهند کارهایی را که بتوانیم انجام داده و خدماتی که در حوزه سازندگی می توان به مردم ارائه کرد را ارائه خواهیم داد اگر هم بودجه کافی ندهند ما باز هم کار خودمان را انجام می دهیم.

این اظهار نظر در حالی صورت می گیرد که امتیازات و امکانات ویژه بسیج باعث اعتراض مردم شده است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین در عین حال یادآوری کرد: من از اینکه دولت امسال کار خوبی کرد و بودجه را به موقع به مجلس ارائه داد، قدردانی می کنم و این کار قابل تحسین است.

نقدی ادامه داد: اقدام دولت در ارائه به موقع بودجه نشان می دهد که بالاخره ما باید به انضباط اقتصادی برسیم لذا امیدواریم دولت بتواند همانند امسال، هر سال به موقع بودجه را به مجلس ارائه کند.

وی گفت: اما این برخورد با بسیج انتظار نمی رفت و بسیج چنین انتظاری از دولت در کاهش بودجه این سازمان مهم نداشت.

به گزارش مهر، ، دولت یازدهم در لایحه پیشنهادی بودجه سال 93 که یکشنبه هفته جاری تقدیم مجلس شد ، بودجه سازمان بسیج را نسبت به بودجه پیشنهادی دولت دهم 129 میلیارد و 742 میلیون ریال افزایش داده است، اما رقم پیشنهادی برای بودجه این نهاد در مقایسه با میزان بودجه بسیج در قانون بودجه 1392 بیش از 2 هزار میلیارد ریال کاهش داشته است و بر خلاف سه نهاد نظامی نظیر ارتش، سپاه و نیروی انتظامی بودجه بسیج افزایشی در لایحه پیشنهادی دولت برای سال 93 نداشته است.

مطالب مرتبط

در سال ۲۰۲۴ حدود ۵۰ هزار زن و دختر در جهان کشته شده‌اند

کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل درباره افزایش احکام اعدام در ایران و خطر اعدام ده‌ها معترض، تشدید تنش‌های نظامی در منطقه و بحران جهانی خشونت علیه زنان هشدار داد

پیش‌بینی دقیقی از بازار مسکن در سال آینده نیست

پیش‌بینی قطعی این است که اگر مسائل سیاسی و هیجانات ارزی ناشی از آن حل نشود، بازار مسکن همچنان در رکود عمیق خواهد بود؛ در این شرایط قیمت اسمی افزایشی و انجام معامله با این قیمت‌ها کاهشی است

تورم خوراکی‌ها در ایران از آن رو اهمیت دارد که این گروه یک‌سوم سبد خانوار را تشکیل می‌دهد

بانک مرکزی نرخ تورم نقطه به نقطه را در بهمن‌ماه ۶۲.۲ درصد برآورد کرده که بیشترین میزان از فروردین ۱۴۰۲ است. بر اساس این گزارش، نرخ تورم ماهانه نیز به ۸.۴ درصد رسیده که احتمال ثبت رکورد تاریخی تورم را در پایان سال تقویت کرده است

مطالب پربازدید

مقاله