مدیرکل حریم شهر تهران مطرح کرد:

افزایش نگران‌کننده مهاجرپذیری در تهران

مدیر کل حریم شهر تهران بیان کرد: مسکن مهر باعث مهاجر‌پذیری بیشتر شده و افراد از سمت روستاها و شهرهای دوردست به سمت تهران آمدند.

مدیرکل حریم شهر تهران از افزایش مهاجرت پذیری در تهران خبر داد.

به گزارش فارس صبح الدین متقی با اشاره به ساخت مسکن مهر پیرامون شهر تهران گفت: یکی از موضوعاتی که باعث افزایش مهاجرت به تهران شد ساخت مسکن‌های مهر است.

وی ادامه داد: غالب مهاجر‌پذیران تحت عنوان اینکه مسکن ندارند مسکن‌های مهر را اشغال کرده و اخیرا وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد یکی از شرایط واگذاری مسکن مهر این است که فرد متولد تهران باشد، به نظر می‌رسد که دیر شده و عده زیادی که ساکن تهران نبودند از این مسکن‌ها استفاده کرده‌اند.

مدیر کل حریم شهر تهران بیان کرد: مسکن مهر باعث مهاجر‌پذیری بیشتر شده و افراد از سمت روستاها و شهرهای دوردست به سمت تهران آمدند.

متقی گفت: اخیرا فیلتری در وزارت راه ایجاد شده که به متولدین تهران این مسکن‌ها واگذار شود اما برخی از ثبت‌نام‌کنندگان قبلی متولد تهران نبوده‌اند.

 

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله