پزشکی قانونی هشدار داد:

افزایش اقدام به خودکشی توسط «قرص برنج»

پزشکی قانونی اعلام کرد: طی 4 ماه نخست امسال فقط در استان‌های تهران، مازندران، گیلان و لرستان 116 نفر به علت استفاده از قرص برنج جان خود را از دست دادند.

 به گزارش فارس و به نقل از پزشکی قانونی کشور، قرص برنج یا همان فسفید آلومنیوم از سمی‌ترین آفات شیمیایی است که علی رغم ممنوعیت واردات و خرید و فروش، توسط کشاورزان برای مقابله با آفت برنج استفاده می‌شود. علائم استفاده از قرص برنج که هیچ پادزهر مشخصی هم ندارد بعد از 10 تا 15 دقیقه نمایان می‌شود و ممکن است 6 ساعت پس از مصرف آن، مرگ اتفاق بیفتد.

بر اساس آمار سازمان پزشکی قانونی، از میان 4 استان تهران، مازندران، لرستان و گیلان، مازندران و لرستان استان‌هایی هستند که بیشترین رشد مرگ را در مقایسه 4 ماه نخست امسال نسبت به سال گذشته داشته‌اند. به طوری که در 4 ماه نخست سال گذشته در مازندران 5 و در لرستان 6 مرگ روی داده بود اما امسال و در همین بازه زمانی 17 نفر در مازندران و 19 نفر در لرستان بر اثر استفاده از قرص برنج جان خود را از دست داده‌اند.

در گیلان هم که سال گذشته در 4 ماه نخست فقط 21 مرگ ثبت شده بود، امسال 33 نفر جان خود را از دست داده اند. فقط کاهش در استان تهران دیده می‌شود که در 4 ماه نخست سال گذشته 66 و امسال در همین زمان 47 نفر بر اثر استفاده از قرص برنج جان خود را از دست داده‌اند.

در مجموع مرگ‌های ناشی از قرص برنج رو به افزایش است و اعمال محدودیت‌های جدی‌تر در دسترسی افراد به این ماده مهلک و نیز برخورد با توزیع‌کنندگان آن و بالا بردن آگاهی کسانی که به قصد تهدید خانواده ها جان خود را به خطر می اندازند بی اندازه ضروری می‌کند.

مردها بیشتر می‌میرند

از مجموع 116 نفری که در 4 ماه نخست امسال بر اثر استفاده از قرص برنج جان خود را از دست داده‌اند، مردان 73 و زن ها 43 نفر بوده‌اند.

در استان تهران 31 مرد و 16 زن، در استان مازندران 7 مرد و 10 زن، در استان لرستان 9 مرد و 10 زن و در استان گیلان 26 نفر مرد و 7 زن در میان افراد متوفی دیده می‌شود.

بر اساس این گزارش، سازمان پزشکی قانونی در خبری که 23 خرداد امسال منتشر کرد نسبت به افزایش مرگ‌های ناشی از قرص برنج هشدار داده بود.

مرگ ناشی از مصرف قرص برنج در 4 سال 1387 تا 1390 از 214 مورد به 463 مورد رسیده است که این رقم رشد بسیار نگران کننده است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله