طی یک تذکر کتبی صورت گرفت

اعتراض علی مطهری به وضعیت مهدی خزعلی و بازداشت باقر اسدی

علی مطهری در خصوص علت ادامه بازداشت مهدی خزعلی و باقر اسدی بدون داشتن محکومیت قضایی به وزیر اطلاعات تذکر داد.

به گزارش سایت خانه ملت، یک عضو هیات رییسه مجلس تذکرات کتبی اعضای پارلمان به مسوولان اجرایی کشور را در صحن علنی مجلس قرائت کرد، که در جریان آن علی مطهری نماینده تهران به وزیر اطلاعات درخصوص علت ادامه بازداشت مهدی خزعلی و باقر اسدی بدون داشتن محکومیت قضایی، تذکر داد.

با گذشت هشت ماه از بازداشت مهدی خزعلی برای اولین بار است که یک نماینده مجلس در خصوص رفتار غیرقانونی ماموران اطلاعات به وزیر اطلاعات تذکر کتبی می دهد.

بنا به گزارش ها، مهدی خزعلی ماه هاست در حبس به سر می برد و با اینکه زمستان سال گذشته حکم آزادی با قید وثیقه را دریافت کرده، اما ماموران اطلاعات مانع از آزادی وی شده و گفته اند این زندانی سیاسی تا پایان زمان انتخابات در اوین خواهد بود.

مهدی خزعلی نهم آبان ماه سالجاری در جلسه سرای اهل قلم به اتفاق سایر شرکت کنندگان بازداشت شد و هر چند بعد از مدتی همه شرکت کنندگان این جلسه آزاد شدند، اما خزعلی تاکنون در حبس است که مدت زیادی از این حبس در انفرادی بند ۲۰۹ بوده است.

بر اساس گزارش ها، وضعیت جسمانی خزعلی در زندان انفرادی با گذشت بیش از صد روز اعتصاب غذا وخیم بوده و تاکنون بارها برای مراقبت های پزشکی به بهداری اوین منتقل شده است.

همچنین باقر اسدی، دیپلمات ایرانی نزدیک به جریان اصلاحات، پس از ورود به ایران در زمستان گذشته، دستگیر و تا کنون در بازداشت به سر می برد.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله