در مقابل دفتر سازمان ملل در تهران صورت گرفت:

اعتراض عده ای از ایرانیان بهائی، به نسل کشی مسلمانان میانمار

 تنی چند از ایرانیان بهائی، به نسل کشی مسلمانان میانمار در مقابل دفتر سازمان ملل واقع در تهران اعتراض کردند.

به گزارش سایت ملیمذهبی در بیانیه این جمع آمده است:

دفاع از حقوق انسانی، فارغ از مذهب، نژاد و اندیشه وظیفه هر فعال حقوق بشر است. این بار جهان شاهد فجایع تاسف انگیز میانمار است که روح بشریت را جریحه دار ساخته و جهانیان نیز هم­چنان غرق در سکوتی معنادار. در سوریه مردم بی­گناه به فجیع­ترین حالات کشته می­شوند و کرامت انسانی لگد مال می­شود، جنازه کودکان فلسطینی و غزه بر دوش پدران گریان است و جهان نظاره­گر بی تفاوت این وقایع. مسلمانان چچن از حق حیات که والاترین حق انسانیست محروم گشته­اند و جهانیان هم­چنان به دنبال رفاه نسبی برای زندگی.

دولت­ها و دولتمردان امروز بیش از هر روزی مفاهیم مقدسی مانند بشر و انسانیت را به سیاست و منافع سیاسی و حزبی خود آلوده­اند و با اتخاذ سیاست­های دوگانه در برابر فجایع انسانی در گوشه و کنار جهان حقوق اساسی بشر را نادیده گرفته و آن را به ابزاری در راستای اهداف و امیال خود قرار داده­اند. گوئی حقوق بشر بنا به مصلحت حکومت ها تعبیر می شود، چه برای دول غربی که در برابر فجایع انسانی در فلسطین و میانمار سکوت اختیار نموده اند و چه دولتی چون ایران که با نادیده انگاشتن کشتارها و فجایع ملت سوریه و مسلمانان چچن، آن را در خدمت سیاست خارجی خود قرار داده است.

ما جمعی از ایرانیان بهائی ضمن محکوم نمودن نسل­کشی و کشتار بی رحمانه مسلمانان در میانمار، خواستار رسیدگی و پیگیری این وضعیت اسف بار از سوی مجامع بین المللی و سازمان های حقوق بشری هستیم. در حالی که فشار بر پیروان دیانت بهائی در کشور ایران به قوت ادامه دارد و هر روز شاهد دسیسه چینی نیروهای معاند علیه بهائیان ایران هستیم، سعی داریم فراتر از نگاهی سطحی و انتقام جویانه بنگریم و بر حق طبیعی و انسانی مسلمانان ستمدیده میانمار تاکید کنیم. مسلمانانی که به جرم دگر اندیشی، سوخته ی تعصب، جهل و خرافه­گرائی مکتب بودائیسم شده­اند.

در زمانه­ای که مصلحت اندیشی و سازش برای رسیدن به منافع شخصی بر مدعیان مدافع حقوق بشر و حتی برندگان جوایز مختلف صلح و حقوق بشری مستولی گشته، این همنوعان ما در کشور میانمار هستند که چشم امید به حمایت مجامع بین المللی بسته­اند تا کودکان و بیگناهان بیشتری در آتش تعصب و کین کشته نشوند. این جمع فرای هرگونه باور دینی یا سیاسی، به حکم انسان بودن و احترام به شرافت انسانی با وجود انواع آزار و اذیت و تهدید و شکنجه، انزجار و تاسف خود را نسبت به کشتار ددمنشانه و بیشرمانه گروههای تندروی مسلح بودائی وابسته به دولت این کشور، اعلام و ابراز می داریم.

امضاء

نوید خانجانی فرید روحانی واحد خلوصی میثاق افشار

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله