اعتراض اتحادیه روزنامه‌نگاران بریتانیا به بازداشت روزنامه‌نگاران ایرانی

 در ادامه واکنش ها به بازداشت روزنامه نگاران و سرکوب مطبوعات در ایران، اتحادیه روزنامه‌نگاران بریتانیا از روزنامه‌نگاران ایرانی در بند اعلام حمایت کرده است.

به گزارش بی بی سی، اتحادیه روزنامه‌نگاران بریتانیا در بیانیه‌ای از افزایش فشار بر روزنامه‌نگاران ایران در ماه‌های مانده به انتخابات ریاست جمهوری ایران ابراز نگرانی کرده است.

ماموران امنیتی جمهوری اسلامی در روزهای گذشته و در موج جدیدی از دستگیری‌ها، ۱۶ نفر دیگر از روزنامه‌‌نگاران ایرانی را بازداشت کرده‌‌اند.

در بیانیه اتحادیه روزنامه‌نگاران بریتانیا آمده است که این بازداشت‌ها برای ارعاب رسانه‌های ایران در ماه‌های قبل از انتخابات این کشور است. فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران هم از این بیانیه حمایت کرده است.

ریحانه طباطبایی، میلاد فدایی اصل، سلیمان محمدی، ساسان آقایی، نسرین تخیری، جواد دلیری، امیلی امرایی، نرگس جودکی، صبا آذرپیک، پوریا عالمی، پژمان موسوی، اکبر منتجبی، کیوان مهرگان، حسین یاغچی، و فاطمه ساغرچی از جمله روزنامه نگارانی هستند که اخیرا بازداشت شده‌اند.

ماموران امنیتی با یورش به چهار روزنامه بهار، شرق، اعتماد، آرمان و هفته نامه آسمان تعدادی از این روزنامه‌نگاران را بازداشت کردند و برخی از آنها نیز در منازل خود یا در خیابان دستگیر شدند. اغلب روزنامه‌نگاران بازداشتی تاکنون از حق دسترسی به وکیل یا ملاقات با خانواده خود محروم بوده اند و برخی از آنها توانسته‌اند تماس کوتاه تلفنی با منزل داشته باشند.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله