سخنان تحریک آمیز احمد خاتمی:

اسرائیل باید از صحنه روزگار محو شود

احمد خاتمی اعلام کرد هدف جمهوری اسلامی «محو» اسرائیل است و در صورت حل و فصل پرونده هسته‌ای تهران٬ غرب از ایران خواهد خواست «اختیاری که مرد دارد باید زن هم داشته باشد.»

به گزارش روز یک‌شنبه (۲۱ مهر) خبرگزاری «تسنیم»٬ آقای خاتمی در جمع گروهی از مردم یزد با «نامشروع» دانستن اسرائیل گفته که «ما می‌گوئیم اسرائیل باید از صحنه روزگار برداشته شود.»

به گزارش دیگربان وی افزوده که حذف شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» اقدامی بر ضد «ولایت فقیه» است و «اگر هم یک روزی مذاکره و رابطه با آمریکا برقرار شود، نفرت ما از کفر و استکبار از بین نمی‌رود.»

احمد خاتمی شعار «مرگ بر آمریکا» را شعاری «مقدس» خوانده و افزوده گروهی «امروز می‌گویند مرگ برآمریکا نگوئید، فردا می‌آیند و می‌گویند مرگ بر ضد ولایت فقیه نگوئید.»

امام جمعه موقت تهران اظهار کرده است: «آخر داستان آمریکا این است که آن‌ها می‌خواهند ما راه را برایشان باز کنیم تا بیایند و این کشور را غارت کنند، اما آمریکا بداند که این آرزو را به گور خواهد برد.»

وی همچنین گفته که «امروز مشکل غرب موضوع هسته‌ای است، این موضوع که حل شود، آن‌ها مسئله حقوق بشر را مطرح می‌کنند و می‌گویند هر اختیاری که مرد دارد باید زن هم داشته باشد.»

این در حالی است که برخی از عناصر تندرو قصد دارند با اظهارات سازماندهی شده زمینه به وجود آمده برای توافق احتمالی ایران و آمریکا را به هم بزنند. به خصوص در روزهای اخیر مخالفت ها با سیاست  تنش زدایی با آمریکا افزایش یافته است.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله