عمرالبشير:

اسرائيل در انتظار پاسخ دردناک سودان باشد

دیکتاتور سودان هشدار داد که اسراییل به دلیل بمباران یک کارخانه نظامی در سودان پاسخ دردناکی از سوی خارطوم دریافت خواهد کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران ، رادیو رسمی سودان گزارش داد: عمر البشیر این سخنان را بعد از دومین عمل جراحی جزئی ظرف کمتر از چهار ماه مطرح کرد.

رئیس جمهور 68 ساله سودان گفت: من در وضعیت جسمی خوبی هستم و واکنش ما به اسرائیل دردناک خواهد بود.

این سخنان البشیر اولین اظهارنظر وی درباره اسراییل از زمان حمله این رژیم به یک کارخانه نظامی در سودان است. کارخانه ای که گفته میشود متعلق به ایران بوده و محصولات آن توسط حماس و یا حزب الله علیه اسراییل مورد استفاده قرار میگرفته است.

 خارطوم در اینباره اعلام کرده بود اسراییل در نیمه شب 23 اکتبر از چهار فروند جنگنده رادارگریز برای حمله به یک کارخانه نظامی در قلب خرطوم استفاده کرده است.

اسراییل هنوز درباره این بیانیه خارطوم اظهارنظر نکرده است. رئیس جمهور سودان که به سخنرانی‌های آتشین معروف است در هفته‌های اخیر نسبتا بی سروصدا بوده و سخنرانی‌های خود را محدود کرده است.

البشیر بعد از یک عمل جراحی روز چهارشنبه بیمارستان محل بستری خود را در عربستان سعودی ترک کرد و دوره نقاهت را در این کشور سپری می‌کند. گزارشهای رسمی رسانه‌ای حاکی از اینست که این عمل جراحی به دنبال یک معاینه روی تارهای صوتی وی که دچار عفونت شده بودند انجام شده است.

این در حالی است که دفتر رسانه‌ای البشیر در اواخر ماه اکتبر شایعات مبنی بر بیماری وی را تکذیب کرد و گفت: وی صرفا در ماه رمضان یک عمل جراحی جزئی انجام داده است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله