کلينتون:

اسد آخرين فرصت را از دست ندهد

هيلاری کلينتون، وزير خارجه آمريکا می گويد وضعيت سوريه به جايی رسيده که بايد خشونت را کنار بگذارد، در غير اين صورت آمريکا راه‌هايی برای وارد کردن فشارهای بيشتر بر دولت بشار اسد پيدا خواهد کرد.

کلينتون روز چهارشنبه ۳۰ فروردين گفت که «در اين راه يا موفق می شويم و صلح را در منطقه برقرار می‌سازيم» يا بشار اسد فرصت آخر خود را هم از دست خواهد داد.

به گزارش بی‌بی‌سی او که در ملاقات با وزرای دفاع عضو کشورهای ناتو در بروکسل سخن می گفت تاکيد کرد که با همتايان متحد خود درباره وارد کردن فشارهای بيشتر بر سوريه صحبت کرده است اگر چه وی از جزئيات واکنش آمريکا و کشورهای ديگر نسبت به سوريه در صورت متوقف نکردن حملاتش صحبت نکرد.

امروز همچنين کاخ سفيد نسبت به نقض آتش بس توسط نيروهای دولت بشاراسد اظهار نگرانی کرد.

مخالفان دولت سوريه به تازگی ويديويی منتشر کرده اند که نشان می دهد تک تيراندازان دولتی به سوی جمعيتی که در حوالی شهر دمشق و در اطراف ناظران صلح سازمان ملل گرد آمده اند شليک می کنند اگر چه رئيس گروه ناظران صلح سازمان ملل هر گونه شليک به سوی گروه تحت امر او را تکذيب کرده است.

شورای امنيت سازمان ملل متحد به زودی درباره اعزام ۲۵۰ ناظر ديگر به سوريه تصميم گيری خواهد کرد.

همزمان جی کارنی سخنگوی کاخ سفيد هم که همراه با باراک اوباما، رئيس جمهوری آمريکا به ايالت اوهايو سفر کرده است از دولت سوريه برای «بی صداقتی» و ادامه حملاتش انتقاد کرد. او از جامعه بين‌المللی خواست در صورتی که سوريه به خشونتهای خود خاتمه ندهد، قدم‌های بعدی را عليه اين کشور بردارند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله