جانشین منطقه پدافند هوایی شمال غرب کشور خبر داد

استقرار تجهیزات پدافند هوایی در 300 نقطه از مرزهای شمال غرب

جانشین منطقه پدافند هوایی شمال غرب کشور گفت: در حال حاضر تجهیزات پدافند هوایی در بیش از 300 نقطه از مرزهای شمال غرب کشور مستقر شده است.

به گزارش مهر، رسول رضوانی‌ کیا ظهر جمعه در جمع نمازگزاران ارومیه افزود: «این تجهیزات شامل رادار، موشک و سایت‌های جمع‌آوری الکترونیکی است که نویدبخش عملیات موفقیت‌آمیز در مرزهای کشور است.»

وی با بیان اینکه در حال حاضر جهاد خودکفایی نیروهای مسلح پیشرفته‌ ترین تجهیزات را در اختیار پدافند هوایی قرار داده است اظهارداشت:« با این تجیهزات می توان شاهد ارتقای بیش از پیش توانمندی‌های این نیرو بود که مایه مباهات و افتخار است.»

رضوانی کیا با اشاره به سالروز تشکیل پدافند هوایی کشور گفت: در حال حاضر پدافند هوایی ایران اسلامی جزو برترین پدافندهای هوایی در جهان شناخته می‌شود و همین امر موجب ناکامی دشمنان در تجاوز به خاک کشور شده است.

وی با اشاره به وضعیت منطقه شمال غرب پدافند هوایی کشور خاطرنشان کرد: با توجه به حساسیت منطقه و استقرار چندین یگان نیروهای بیگانه در کشورهای همسایه این منطقه، مرزهای مواصلاتی به طور مدام مورد کنترل بوده و تمام پروازهای بین کشورهای اروپایی و آسیایی توسط این نیروها کنترل می‌شود.

جانشین منطقه پدافند هوایی شمال غرب کشور گفت: نیروهای مسلح کشور و به خصوص نیروی پدافند هوایی در تمام شرایط آماده دفاع از مرزهای اسلامی بوده و در برابر هرگونه تجاوز به خاک ایران اسلامی پاسخی دندان‌ شکن به یاوه گویان خواهند داد.

خاطرنشان می شود اخیرا تهدید‌های اسرائیل مبنی بر حمله به ایران افزایش یافته است.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله