فرزاد معظمی گودرزی بازداشت شد

ادامه بازداشت خانواده‌ دادخواهان و آسیب دیدگان اعتراضات پاییز 1401

ملی مذهبی _ بنا بر خبرهای رسیده، در ادامه بازداشت اعضای خانواده‌ی کشته‌شدگان اعتراضات، «فرزاد معظمی گودرزی»، پسر دایی جاویدنام «رضا معظمی گودرزی»، توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده است. منابع مطلع گفته‌اند که فرزاد معظمی روز سه‌شنبه ۱۴ شهریور توسط نیروهای امنیتی در شهر بروجرد دستگیر شده است.

رضا معظمی گودرزی، جوان نوزده‌ ساله‌ای بود که در اعتراضات  ۲۶ آبان ۹۸ با تیر مستقیم ماموران امنیتی کشته شد.

این بازداشت در حالی صورت گرفته که در هفته‌های اخیر تعدادی از اعضای خانواده‌های دادخواه در ایران دستگیر و احضار و تهدید شدند. با نزدیک شدن به سالگرد اعتراضات «زن، زندگی، آزادی»، جمهوری اسلامی دور جدیدی از تهدید، احضار، بازداشت و آزار و اذیت خانواده دادخواهان را آغاز کرده است.

سازمان حقوق بشری اطلس زندان‌های ایران در گزارشی اعلام کرده بود که «تنها از ابتدای مرداد۱۴۰۲ تا ابتدای شهریور این سال، جمهوری اسلامی دست‌کم ۲۸ تن از اعضای خانواده‌های کشته‌شدگان مرتبط با خیزش را بازداشت کرده است.» 

هم چنین «کردپا» که به صورت ویژه اخبار کُردستان را پوشش می‌دهد از بازداشت پارسا قبادی در کرمانشاه خبر داد. ماموران امنیتی در جریان اعتراض‌ها به قتل حکومتی ژینا (مهسا) امینی در ۳۰ آبان ۱۴۰۱ ماموران حکومتی به چشمان قبادی پاشا شلیک کرده بودند و او از ناحیه چشم آسیب دیده است. به نوشته کردپا ماموران امنیتی دوشنبه سیزدهم شهریور «بدون ارائه حکم قضایی پارسا را در محل کار پدرش بازداشت کردند» و او را به مکان نامعلوم بردند. یک منبع مطلع به کردپا گفت که نهادهای امنیتی از پاسخگویی به خانواده قبادی در باره سرنوشت فرزندشان امتناع می‌کنند.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله