صفارهرندی:

احمدی نژاد تنها 16 درصد اعتبار دارد

محمدحسین صفارهرندی٬ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از کاهش «اعتبار» محمود احمدی‌نژاد در جامعه به ۱۶ درصد خبر داد.

به گزارش  دیگربان به نقل از خبرگزاری دانشجو آقای صفارهرندی این مطلب را در سلسله نشست‌های «بصیرت» بیان کرده و گفته اعتبار احمدی‌نژاد از «۴۰ درصد» به «۱۶ درصد» کاهش یافته است.

وی  سیزدهم آذر ماه نیز گفته بود نتایج نظرسنجی یک موسسه معتبر نشان می‌دهد تنها ۱۳ درصد مردم موافق امتداد دولت محمود احمدی‌نژاد هستند.

صفارهرندی وزیر ارشاد احمدی‌نژاد در دولت نهم بود که پس از جدا شدن از دولت و پیوستن به مجمع تشخیص مصحلت نظام از سوی آقای  علی خامنه‌ای٬ به یکی از منتقدان دولت دهم تبدیل شد است.

این عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام در تازه‌ترین اظهارات خود علیه احمدی‌نژاد گفته است: «برخی از مسئولان هنگامی که در کنار روسای جمهور دیگر کشور‌ها قرار می‌گیرند، توهم زده می‌شوند.»

وی بی‌آنکه به نام احمدی‌نژاد اشاره کند٬ اظهار کرده این افراد در مجامع بین‌المللی «از جانب ملت و در مقام نفر اول کشور سخنرانی می‌کنند.»

به نظر می‌رسد اظهارات محمدحسین صفارهرندی در واکنش به ابراز تمایل محمود احمدی‌نژاد در قاهره در خصوص آغاز مذاکره جمهوری اسلامی با آمریکا باشد که با مخالفت علی خامنه‌ای مواجه شده است.

احمدی‌نژاد و دو دولت محافظه‌کار وی در هفت سال گذشته همواره از حمایت مطلق رهبر جمهوری اسلامی برخوردار بوده‌اند.

در ماه های اخیر بعد از اصرار احمدی نژاد در حمایت از مشایی بسیاری از محافظه کاران که پیش از این با حرارات از احمدی نژاد دفاع می کردند به مخالفان سرسخت وی تبدیل شده اند.

مطالب مرتبط

تا روز هفتم جنگ، ۱۶ درصد موشک‌های ایران از سامانه‌های پدافند عبور کردند

اگرچه خسارات وارده به مناطق مسکونی در جریان حملات موشکی ایران، در اسرائيل آزادانه گزارش می‌شود، اما، زمزمه‌هایی در درون این کشور درباره اصابت موشک‌ها به اهداف نظامی شنیده می‌شود

علی خامنه‌ای در سومین پیام تصویری خود ۲۳ بار از واژه ایران و 7 بار از واژه جمهوری اسلامی استفاده کرد

رهبر جمهوری اسلامی پس از چند هفته غیبت در جریان جنگ ایران و اسرائیل، در مراسم عزاداری شب عاشورا در حسینیه بیت رهبری ظاهر شد. او از مداح خواست تا نوحه "ای ایران" را که بر اساس ترانه مشهور محمد نوری ساخته شده، اجرا کند

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

مطالب پربازدید

مقاله