معاون پارلمانی وزیرعلوم خبر داد

احتمال معرفی فرجی دانا به جای توفیقی به مجلس شورای اسلامی

معاون پارلمانی وزیرعلوم از احتمال معرفی فرجی دانا به عنوان وزیر پیشنهادی علوم به مجلس نهم خبر داد.

سعدالله نصیری قیداری در گفت وگو با خبرآنلاین با تائید خبر احتمال معرفی نشدن توفیقی به عنوان وزیر علوم دولت یازدهم به مجلس نهم، گفت: بنده این موضوع را مطرح کردم ولی همه چیز به نظر رئیس جمهور بستگی دارد.

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت وگو با خانه ملت در پاسخ به سؤالی درباره امکان معرفی نشدن جعفر توفیقی به‌عنوان وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرده بود: بله امکان معرفی نشدن توفیقی به‌عنوان وزیر پیشنهادی علوم هم وجود دارد اما قوت و ضعف این موضوع به تصمیم نهایی رئیس‌جمهور بستگی دارد.

نصیری در پاسخ به سوال خبرآنلاین درباره اینکه آیا دلیل عدم معرفی توفیقی به نظر منفی نمایندگان مجلس باز می گردد؟، گفت: ما هم یک چیزهایی شنیدم ولی باید صبر کنیم.

معاون حقوقی و پارلمانی وزیر علوم در پاسخ به اینکه آیا ممکن است فرجی دانا به عنوان وزیر علوم معرفی شود؟، گفت: بله، احتمالش هست. ولی همه این موضوعات احتمال است و همان میزان که احتمال معرفی آقای توفیقی است، احتمال معرفی آقای فرجی دانا هم وجود دارد.

رضا فرجی دانا که بین سال​های 81 تا 84 رئیس دانشگاه تهران بود، در دولت دوم خاتمی به دنبال استعفای معین به عنوان وزیر علوم به مجلس معرفی شد، اما نتوانست رای اعتماد نمایندگان را کسب کند.

خاطرنشان می شود توفیقی به خاطر نزدیکی به میرحسین موسوی و نظر صریح خود در مورد تقلب انتخاباتی 88 مخالفان زیادی در مجلس دارد.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله