معاون ستادکل نیروهای مسلح:

اجازه بازدید از مراکز نظامی حتی “محدود و کنترل‌شده” را هم نمی‌دهیم

معاون ستادکل نیروهای مسلح گفت: ما اجازه هیچ‌گونه بازدید از مراکز نظامی را نمی‌دهیم، خواه این بازدیدها محدود و کنترل شده، خواه غیرآزاد و یا به هر شکل و صورت دیگر باشد.

به گزارش  تسنیم،  سیدمسعود جزایری معاون ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به اینکه به‌رغم مواضع رهبرجمهوری اسلامی ی و تأکید فرماندهان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی مبنی بر عدم اجازه بازدید و بازرسی از مراکز نظامی کشور ادامه اظهارات مقامات آمریکایی و برخی کشورهای گروه 1+5 در این زمینه تأمل‌برانگیز است، گفت:” ما اجازه هیچ‌گونه بازدید از مراکز نظامی را نمی‌دهیم، خواه این بازدیدها محدود و کنترل شده، خواه غیرآزاد و یا به هر شکل و صورت دیگر باشد.”

وی  در اظهارنظری عجیب تأکید کرد:” بر اساس اطلاعات و همه نظرسنجی‌ها ممانعت از هرگونه بازدید از مراکز انتظامی خواسته اکثریت قاطع مردم ایران است لذا هیچ‌کس حق ندارد خلاف آن عمل کند.”

معاون ستاد کل نیروهای مسلح  که  در امور سیاسی دخالت غیر قانونی می کند با تأکید مجدد بر عزم ملی ایرانیان در مخالفت با زیاده‌خواهی‌های قدرت‌های استکباری در پرونده هسته‌ای افزود:” بازدید و بازرسی از مراکز تحت هر عنوان از جمله «دسترسی مدیریت شده» و … قابل قبول نمی‌باشد.”

جزایری با ادعای  اینکه عدم اجازه بازدید و بازرسی یک خواسته ملی است و در تحقق آن بایستی همت و هوشمندی لازم به خرج داده شود، تأکید کرد: همه توجه لازم داشته باشند، بازی با کلمه در این عرصه ممنوع است.

اظهارنظر  مداخله جویانه جزایری در شرایطی بیان شده  که عراقچی مذاکره کننده هسته ای ایران از بازرسی کنترل شده سخن گفته بود. نظامیان که طبق قانون حق دخالت در امور سیاسی را ندارند با اظهارنظرهای خود در پرونده های حساس دیپلماتیک  برای دیپلمات ها مشکل ایجاد می کنند.

مطالب مرتبط

شاید از نگاه ایران رفع تحریم‌ها انگیزه‌ کافی برای ورود به مذاکره باشد

بنابر ارزیابی‌های اولیه اروپا، اگرچه حملات اولیه آمریکا به تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان آسیب‌های جدی وارد کرده، اما نتوانسته است که برنامه هسته‌ای ایران را «کاملا نابود» کند

تعلیق همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

ترامپ می‌گوید ایران بازرسی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را نپذیرفته و با توقف غنی‌سازی اورانیوم موافقت نکرده است. رئیس‌جمهور آمریکا گفت که در دیدار آتی خود با نتانیاهو در کاخ سفید درباره این موضوع گفت‌وگو خواهد کرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: مذاکرات پایان برنامه هسته‌ای ایران باید آغاز شود

جمهوری اسلامی ایران دسترسی بازرسان آژانس را محدود کرده و هم‌اکنون نیز گروهی از بازرسان آژانس که در ایران هستند، اجازهً ورود به سایت‌های هسته‌ای برای ارزیابی دقیق خسارت ناشی از حملات جنگ ۱۲ روزه را ندارند.

مطالب پربازدید

مقاله